Friday, June 17, 2016

SIAPA TAHU? : CARA BUAT VIDEO 'TIME FREEZE'

Style TIME FREEZE adalah trend terkini dalam penghasilan video sama ada video majlis perkahwinan atau lain-lain majlis.

Siapa tahu cara nak buat video TIME FREEZE ni?
Ramai tak tahu. Nasib baik team KAIO Studio dah reveal 'Behind The Scene' dalam video kat bawah ni..




Hasilnya akan jadi seperti video di bawah ini. Terbaik!



Kepada bakal pengantin yang inginkan hasil video sebegini, boleh dapatkan servis cinematografi & videografi daripada diorang.

Harga? Aku tak pasti, kena tanya direct dengan diorang..

3 comments:

Noriza Abdul Rahman said...

Trendy macam ni best juga..terpegun je tengok

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

CikLily Putih said...

tak reti nak buat lah