Saturday, June 4, 2011

Blogger who have nothing else BETTER to do, middle finger on your face bitch?

dem..
aku ngah syok-syok google harga pasaran terkini gambir sarawak, tetiba jumpa isu pasal Gambit Saifullah. Menarik..bak kata pepatah, cubit peha kiri, pelempang kanan yang terasa panas. Gitu la lebih kurang. 


Aku tolak tepi luh. Aku google lagi pasal 'Marilah beli gambir Sarawak'..rasa dah betul frasa gitu, tapi yang aku pelik, banyak la kuar MTV lagu Marilah, dendangan Prema Yin. Ingatkan video porno mana lak, tapi lagu bahasa melayu. Penyanyi mana lak, aku pon tak pernah kenal. Tapi laki yang dalam tu aku kenal, Asmara!!! Video arahan Gambit Saifullah..aku layan sampai habes. Maaflah takleh nak up kat entri ni, sebab video&arrangement macam sampah sangat. Dah macam gugur sumer bulu-bulu kat kaki nih..sia-sia aku tanam bulu ni dari kecik..dem...

Moral of the story: Kalau takut dilambung ombak, usah berumah di tepi pantai, sekali lu dah menyalak, memang dah tak lama la ni nak kena tibai..sekian, terima kasih...

...sambung balik cari harga terkini gambir.

No comments: