Friday, May 20, 2011

Saya Mahu Kepuasan

saya mau kepuasan. 
016-3480115.
Aku tak call lagi, kang betul-betul masuk, dan dia mintak bukan-bukan, sapa nak tolong jawab? Dah tu, nyah lak tu, takpon gay? Kalo gadis, bulih tahan lagi kan...

BOLEH JIMAK? KOL SAYA SHA***
0122931246

Ni pon aku tak call lagi. Sangat berterus terang, boleh jimak? Sopan sungguh bahasa. Biasa orang cakap 'boleh fak?' je..tak berani nak call gak, sebab tak pasti ni laki ke pompuan. Sha? wat sha? Shasha? Shamir? Shakir? Shahila? see..kan dah konpius kan...

Takpe, nanti aku akan call diorang ni. Bukan nak tanya ada kosong ke tak lagi la ngok. Nak bagi nasihat sikit.  Bagi tazkirah sket ke pasal betapa celaka-celaka orang menconteng dinding jamban ni di sisi masyarakat.

Aku ingatkan kat mesia je ada bingai kodok suka nulis kat dinding jamban sambil berak. Rupanya kat Milan, Itali pon ada gak. Sori beb, aku baru up gambar yang diambil masa aku 7jam tunggu flight delay dari Italy ke Holland, 3 bulan yang lalu. Tapi takde la sampai 7jam aku dok dalam jamban tu, cuba tranlate bahasa diorang ke bahasa melayu. Bek cari surau, zikir & solat sunat, kan lebih afdal kan..iskh..tu pon aku nak kena bagitau gak ke?
Aku takkan call barua yang conteng dinding jamban nih. Sebab aku tak faham pon diorang tulis apa, mana la tau kan, kot-kot 'cara membasuh berak dengan betul ke'..takpon 'login jamban ni, dapat 100euro'..nak bertindak pon, kena la kaji luh kan, baru smart...

Aku harap aku takkan jumpa barua-barua ni sumer promot servis mereka kat dinding tandas-tandas orang kurang upaya..



tengok gambar food, terasa lapar...tengok gambar dinding jamban, terasa nak berak lak...



13 comments:

lAl said...

hahaha... seyes terbaek! slalu aku jmpa..aha

ukhti syikin said...

di tandas sekolah :| lepas tu tak jumpa dah :)

CintaZulaikha said...

mmg manusia yg tader kije...menyampah

cikpia said...

tandas skolah kita dulupun ada kan....??? he he....

lagenda said...

gila kretip ulasan ko JMR..that y i like bertenggek kat sini!

cik heroin said...

ahhaha, dlu dkt tnds skul dia tulis, jgn pndang lubang jamban


mimpi itu seperti main galah panjang

.fariza. said...

cari publisiti kot. hehe. :P

L@dykiki said...

hahah...ape kate u jadi detektiff.. hahha kalu u call masti gempak kan! kehkeh

Redbloodsnow said...

ceh...bg aku kan bro. org yg buat gitu kan, jenis yg tak bertamadun n murah! haa hambikk...hehe :D

mamai said...

aku banyak jumpa nie tapi tu la tak tergamak nak call buat habis duit ajer

NenekPenne said...

sengal laa orang mcm tu...
agaknya tengah yak2 tu terlihat anu sendiri terus jadi syok sendiri..tu yang tulis2 kat dinding toilet tu...

Ardini Humaira said...

tempek ngan kertas jawapan kat situ. p jumpa tok kadi ;p

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha. bodoh betul sape2 yg buat keje mcm ni.