Monday, May 30, 2011

SALMA JUARA MENTOR 5..

Juara : Salma
Naib Juara : Shiha
Ke-3 : Iqa

Sangat penat okkey, bila aku rush-rush dari shoot orang kawen, nak balik sebab nak tengok final Mentor 5, eh bukan, lebih tepat nak nak protege Iqa & mentor Edry jadi juara, tapi hampehs. Harapan palsu belaka, bila time juri di studio bagi markah paling tinggi kepada Iqa, tapi tang markah keseluruhan paling rendah. Kalo tahu, baik aku mandi awal-awal je malam tadi...

Protege Salma dengan mentor, Erra Fazira jadi juara. Ok la kan. Takleh cakap apa lagi la kan. Dah memang dia layak. Shiha dan mentor Sharifah Aini jadi seken terbaik, kira ok la kan. Tak perlu nk berbunyi banyak-banyak. Tahniah pada Salma & Erra Fazira..uwaa....

Mentor lagi bagus daripada Akademi Fantasi kali ini. Betul ke? Aku tak tao sebab aku tak pernah layan AF langsung kali nih..menda-menda lagha sumer..

kahkahkah....

5 comments:

mamawana said...

Assalam,

Mamawana ni kureng sikit mentor mentee ni. Tapi, semlm tertengok dia nyanyi dgn Jaclyn... terpesona wowww lintas hati mama. Sah. juara. Tahniah.

Blog nurqaseh semput, jemput visit my other blog
http://lautkasih.blogspot.com/

lagenda said...

wakaka..JMR x layan AF, mak plak x layan mentor..so, x reti nk komen hape..

Ye lah..benda lagha kan..ekekek..duniawi semua2 nih!

Miahahaha..lalalala

MaMa AiNi said...

teruja bila juri studio bagi 20 markah kat iqa..memang hampeh!!!..iqa hanya dpt tempat ketiga..walaupun persembahannya class !!..apapun tahniah buat erra n salma..lumayan adiah yg dia org dpt..af9 lansung mama tak layan..tunggu final je kot...he 2x..

NUNU EERA said...

salma pn ok.. iqa pn not bad.. klu iqa msuk AF boleh jdi juara.. hehe..

Ardini Humaira said...

yeay2... agak dah salma menang hik3 :D