Thursday, May 12, 2011

Preview Screening : PAUL..Terima Kasih Cik Lily Putih

Pernah jumpa alien? Dari kecik sampai la semalam, tipikal alien yang aku pernah dengar&tahu adalah, alien ni matanya bulat, kepala botak & kaler ijau macam toyol, kuar kot UFO yang landing ikot suka hati dia, takleh faham bahasa apa yang diorang guna, leh tembak guna laser dan ada kebolehan yang manusia takde. 

Tapi PAUL ni lain sikit dow..botak, pendek, kaler ijau & mata bulat tu memang takleh lari, tapi PAUL tidak bogel tapi suka tunjuk bontot. PAUL berkomunikasi menggunakan american English, damn so cute bila PAUL mencarut, faking, shit, damn dah macam serasi dari dunia asalnya. PAUL tahu apa itu GAY&Biseksual, siap leh wat body language untuk aktiviti-aktiviti yang dilakukan oleh mereka..ce imagine, budak kepala botak, kaler ijau, mata bulat, bersungguh-sungguh dok kulum-kulum jari sendiri, dok tonggek-tonggek bontot sendiri seperti di'tikam' dari belakang, semata-mata nak menggambarkan apa yang gay buat...ahh so cute...

Sebenarnya citer ni just nak bagitau perjalanan yang dilalui oleh si PAUL ni sejak jumpa dengan 2 orang nerd dari England, sampai le PAUL berjaya balik ke dunia asalnya. Tapi sepanjang perjalanan tu, macam-macam benda berlaku. Macam-macam benda yang leh wat korang ketawa terbahak-bahak. Tak sangka, makhluk spesis asing ni ada gak yang pak lawak...7.5 bintang aku kasi daripada 10bintang..okkey okkey le kan..

Dari ngantuk dan bengang sebab susah giler nak parking kt OU semalam, terus aku jadi fresh ngan lawak-lawak si PAUL nih..Thanx to CikLilyPutih sebab bagi free pass untuk movie nih. Dan sorry to CikLilyPutih sebab menunggu lama, seb baik sempat hantor CikNunu, kalo tak, kompom melepas nak layan gelak semalam..hehehehe...






2 comments:

Peri PiA said...

best,movie sokmo :D

oh ya,kena sembur pink tu coz merusuh/tunjuk perasaan

aque said...

macam besh jew...
agak2.. kalau diberi pilihan
cerite kongsi ke cerite paul patot g tgok..??


nanti jemput dtg.. saya suke minum susu dutch lady