Thursday, May 26, 2011

BARANG BAIK! Sapa mahu?


Ada 7 ekor semuanya. Yang selalu guna sekor je, yang ada ekor tu. Yang lain-lain dara lagi. Kalo janda pon masih bergetah lagi k. Nak lelong ke nak lanting-lanting? Lanting-lanting kena wat contest kan. Lecehh..

Tapi kalo nak lanting gitu je, tak best lak, tak fair la plak kan. Maybe 2ekor yang 8G aku akan lanting kat sesapa nanti. 'Sesapa' tu merujuk kepada mereka yang join pape yang aku akan anjurkan nanti, tak malam ni, pagi esok..so, apa lagi, jangan close page jmr23.com ni le..stay tune je..kalo bulih, jangan minimizekan ek...kihkihkih..

* Umi aku pesan, kalau nak something, kena usaha sikit lebih sikit..:-)

14 comments:

lAl said...

lanting2 aku tunggu!!ahahahaha.....

shaffique said...

banyak nye pendrive. baik beli external hard disk 1 tb. je. haha.


My latest entry : Bendera Negara Mengikut Makanan Popular

CikLilyPutih said...

nak yang merah. cantik lah

aque said...

hahhaha cepat2 nak lanting2... hehhehe

daydeck86 said...

cam aku punya yang hilang tu pun ada gak....ahahhaha

alien said...

buat gapo ko simpan banyak2 pen drive ni ui

*Miss Syahnia* said...

byknya..
kita baru ada 2 ekor
1 hak ofis 1 lg sdn.bhd.

kalo u nk bg i jagakn
2 ekor 8g pun takpe..hehe

NUNU EERA said...

nk 1 je.. xmo byk2.. ni da usaha minta da ni.. ;)

saza said...

nakkkkkkkkk

hazman aka species1980 said...

abg long jamar... just buat GIVEAWAY kat aku je laa... hik3x...

kayrul-shah said...

tokey pendrive ker ape nie???....kayrul dulu pun ada 3 last2 byk hilang...tinggal satu jer

maslinamansor said...

nak join...

cikpia said...

since dok gila beli barang on9 nie saya dah tak beli pendrive2 bentuk 'biasa'. he he.... sumer beli yang bentuk pelik2... tapi KALAU anda rasa nak bagi free, saya redha jer.... biasa pun biasa lah!!!!

mummysyafie said...

akak beli xternal je JMR. senang nak diusung kehulu kehilir