Thursday, April 21, 2011

URGENT EMAIL : kahkahkah..pecah perut...

Petang tadi, bila dah terasa buhsan kat ofis, gatal tangan beroutlook ngan sorang awek di kompeni lain...sesaja mintak enquiry untuk 2,3 produk...

 Agak lambat replynya..dekat setengah jam baru nak reply. Ni kena report kat Mr.William nih..naseb baik jawapannya memuaskan hati aku..bagus..nanti datang intebiu tempat i lak. Kije ngan i...okkey awek???


Malam ni dating ngan awek tu! Sebab weekend ni takleh nak spend masa kat e@Curve lagi, so terpaksa la diadakan sesi ambil hati in advance..dah 5kali weekend tak spend masa ngan awek, padahal dok sama negeri..boleh gitu??

.demmit tol nak kena balik '2nd house' lak weekend nih..Bye-bye Malaysia, Hello Ho Chi Minh City again!!!!...seb baik Ahad petang dah balik~

11 comments:

Lagenda said...

ada je idea masa buhsan yek?

Sharinginfoz said...

belasah aja le

MaMa AiNi said...

blk `2nd house` lagi ?...jgn lupa
white cafe cappuccino vietnam satu !!!

mummysyafie said...

kerap nya ke sana jamar? dah macam naik bas dah..

bleh plak odeh thru mail je..hihih..bijak2

CintaZulaikha said...

gaya cakap da mcm perjalanan tu dr ampang ke kl jek...huhu...dekt sungguh na~~

Ardini Humaira said...

hahaha detim leklok naaaaaa

Kujie said...

plis...plis...plis...
kamu jgn nakal :p

Eyriqazz said...

hik3..datinggg..nak ikut...

tasekM said...

salam singgah.

ha ha.





z115

Khuzrin Kamarudin said...

Hahahaa.. sudah..

cek chun said...

hahaha.. sengai yg best.
mujuq dah pekena tanduri semalam