Wednesday, April 13, 2011

Tart Half Strawberry Half Grape

Ahaks..seken hupdate untuk hari nih. Cayalah..nampak sangat masa aku sangat lapang hari nih. Siap leh kuar gi Dcurve cari tiket citer melayu, tapow lunch & balik rumah sambil layan tb. Heaven siot harini..sila jeles pada sesapa yang terbeban ngan workload like hell..kahkahkah.

Dah dah..gi buat kije nuh..eh, sebelum tu, tengok pic kat bawah nih. Bukak mata luas-luas....dan sila jeles lagi..kahkahkah....
Kali ni betul..dah dah dah..gi sambung buat kije. Aku nak abeskan sumer yang kat atas nih jap. Tenkiu pada  Mama Aini sebab bagi cik Nunu tart yang mabeles sodap nih. Eh, tart ni sumer bagi untuk cik Nunu sahaja atau saya juga atau memang untuk saya 'SEMUA'???...Burp....

*dari airport ke rumah aje, dah 5bijik selamat masuk perut...


9 comments:

MaMa AiNi said...

khas untuk jmr sahaja..cik n tade...hikk...hikk..jgn jeles cik n!!!

azzey said...

tgkgambar dh rasa selera semacam..:)

mummysyafie said...

alahai..cik nunu sorang je makan ke? naper tak post kan sikit kat sini?

amal said...

yummm.. nampak sedapp

Sharinginfoz said...

sedapnya, kalau nampak kat anak habis dibahamnya

kak ina kl said...

wah wah wah...bagusnya mama aini tu ek..buat ker beli?

ateh said...

kat adik sendiri mama aini x bagi pun ya... mentang2 la i ni jauh. ni yg rasa nak bakor jer umah mama aini tu... hahaha!!!!

cikpia said...

bley order tak hantar kat manjung...............???

Halen said...

arrrrrr ada tart la kat sini. mintak satu...