Thursday, April 28, 2011

Pau Sambal? Mini Burger? PacMan Sambal?

Sila lihat imej di bawah..


Sila lap air liur ghairah anda...

kahkahkah..

Tau apakah bendanya gambar kat atas tu? Ada yang panggil pau sambal, ada yang cakap mini beger, ada gak rupa cam PacMan Sambal? Tak tahu Pac Man ke? Ala, yang game tu, yang makan-makan benda gerak-gerak tu..pastu masa time bonus, kuar sound efek yang mencergaskan adrenalin ko nak telan sumer musuh-musuh ko..tetiba ilang sound efek tu, pastu ko game over...tahu tak game tu, ala Pac Man tu laa..bukan pakcik Man..Pac Man..tak tahu sudah..

Ada yang cakap ni healthy diet, sebab ada sikit tepung yakni bekalan karbohidrat, ada sekeping timun, ada ikan bilis ada bla bla bla, so sangat berkhasiat..eh, betul ke yang camni dikatakan healthy diet??

So, aku beli le pau sambal ni kat pakcik lori depan Restoran Sungai, Damansara Damai tu tadi. RM2 untuk 6bijik. Enam enam bijik aku telan. Wah, sangat kenyang okkey. Sama kenyang dengan bila aku makan nasi putih, ikan keli berlada, ulam-ulaman dan sambal belacan tapi RM5.50..Bukan takat healthy diet ni, healthy poket gak skali nih..

Skang ni jam 3.10petang..tetiba perut wat miscall lak!

Takkan nak kena telan 12bijik lak kot...~


11 comments:

Peri PiA said...

bege m'sia hehe,mcm2 name ade

keje kat dd ke?

J.M.R said...

PP: kije kt SD2..

aque said...

hehhehe pau sambal yang sedap... hehheheh...

amal said...

saya panggil beger malaysia :D

mummysyafie said...

mantion Pac Man teringat zaman kegemilangan bermain game ni dulu. akak champion taw main pacman ni. nak lawan tak?

eh..tu akak panggil beger kecik

alien said...

sedap nih~

Nava.K said...

The sambal must been spicy, can see the colour of it in the pic.

cikpia said...

arghh!!!! beger malaysia yang superb!!!! lapar la plak memalam ni!!!

CintaZulaikha said...

makan panas2 musti meleleh~~

Wanie-san said...

fav!fav!
burger m'sia...comei jeh!sedap..nyummy!

Misshy Innz said...

pehh.. menyesal bukak T__T