Thursday, April 7, 2011

Nak Ipad2..


Dalam flight dari KL-Saigon tadi, tak tahu nak buat pape. Mata takleh lelap sangat. Dah tu sorang-sorang lak kali ni. Pejadahnya kerja di luar kawasan keseorangan camni. Pramugari lak tak cun sangat, huh masin tol mulut cik Nunu pagi tadi. Cuba doa-doa untuk pramugari yang cun-cun dalam penerbangan setiap masa..hahahaha...

Jeling-jeling la orang sebelah. Sebelah depan kiri, dok men chess kat ipad. Jeling apek berkot smart sebelah aku, pon dok melayan gambar apa ntah kat Ipad dia. Girl bermata biru yang seat depan aku pon dok berkehkehkeh melayan game apa ntah. Tadi masa kat airport pon, cam ramai je ngah online guna Ipad. Senang katanya, skrin pon besar dari iphone, nipis, canggih, kewl, ringan, touchskrin, senang bawa, kewl, ringan, klas, smart...hahahaha..dan macam-macam lagi...

Terus hantor mesej kat tuan manager aku. SENT!..dia reply, sangat pantas tu, siap offer nak belikan lagi...

Nk ipad ke ye bang?? i boleh bli kan..
tpi ade syarat..
1) pas kawen, honeymun x leh men ipad je.
2) klu nk g o/s(outstation) or bru blik o/s xmo la duk hadap ipad je..
3)bgantung kpda keadaan ssuai or not..
4) klu lepak2(kedai mkn) tmpt yg boleh borak sma-sama xleh men ipad..
5) akan updated lgi syarat dri msa ke semasa..
hehehee..

Huh..bek macam takyah ada Ipad jer..diktator tol...CANCEL....

8 comments:

Lagenda said...

hahahaha...geli ati aku! Ayat2 cinta kao x menjadi tu JMR..cer ko ayat Puan Manager tu baek2..sohih dpt..

P/s: Kalo dah dpt ipad tu, bisik2 kat mak yek!

CintaZulaikha said...

ahhahhahhahhha...banyak na syarat...baik letk syarat kawen tros...baru leh dpt ipad...kiki

aque said...

what a sweet syarat.. i nak tiru.. hehehhe

mom said...

kah...kah..kah..kejamnya manager tu yerrr!!

Peri PiA said...

kikikih

Halen said...

hahaha.. btol la tu. nnt bila dh ngadap ipad je org sekeliling pun x peduli.

tp sy nk ipad jugakkkkkkk...

ardinihumaira said...

lorhhh kacang je syarat tu hahaha lariksssssssss

NUNU EERA said...

nnti klu i da tmbh syarat update kt cni lgi yek.. skian terima kasih..