Sunday, April 24, 2011

MENGERTI



Lokasi : Viet-an,Vungtau.
Mood : STRESS : professional&personal
Background : nyalakan anjing + MENGERTI from KRU..

Orang tua-tua cakap, kalau kita MENGEJAR sesuatu, pasti kita akan KECICIRAN sesuatu..samada dalam sedar atau tidak sedar..

Series, semalam adalah hari yang paling tertekan untuk tahun nih..keseorangan dalam dunia asing, di sini masalah, di sana juga masalah. Pasti akan kedengaran suara-suara - " Hidup siapa tanpa masalah bro oi"..ya, aku setuju, terima kasih.

Terngiang-ngian rangkap dari lagu Mengerti.." .. dari siang ke malam, kukerja hanya untuk kebahagiaanmu..."
Bukak youtube, dengarlah...

* pagi nanti feri 8am, flight to KUL:4.15pm kali ni tak seseronok mahu pulang seperti sebelum ini..tak tahu kenapa, hanya Tuhan tahu segalanya...


:-(



Jamar
Vungtau 24/4/2011||1.52am

8 comments:

zakiah ghani said...

duduk je la kat vietnam tu.. haha

MaMa AiNi said...

kuatkan semangat..ex boss pesan..(mcm tulah kehidupan..apapun around 6.30 pm..somebody spt biasa tunggu u kat klia)..we luv u...

Lagenda said...

Aik..pesal? Ada ribut dgn cik Nunu ker..take easy. Be cool beb/ Insyaallah, slow2 ianya akan selesai nnt yek

NUNU EERA said...

mak: ribut.? xde la mak.. biasa la kan hidup ni, mana leh lari dri masalah.. insyaAllah.. amin..

papa is said...

wah 2x..(dr siang ke mlm ku kerja hanya utk kebahagian mu)...ditujukan khas utk boss awk ye ?...seb baik boss tak tau awk ada entry...hikk...hikk

Cik RoSs said...

Tuntutan dan lumrah kehidupan selagi kita bergelar manusia...

Tak lepas daripada tekanan kerja dan peribadi...

so,take it easy!!Bersabarlah...

Berfikir positif...

Ardini Humaira said...

uiskk mengapakah ;)

kak ina kl said...

kalau hidup tak cabaran tak best tau..hadapilah ianya dengan senyuman..

kelakar baca N3 kamu ckp ganu..mentanglah mereka tak faham