Thursday, April 21, 2011

jmr23@1malaysia.com.my

jmr23@1malaysia.com.my

Sesapa nak book untuk sebarang sesi fotografi, sila hubungi saya di alamt emel di atas..

Sekian, terima kasih..

eh..

Apa pendapat korang pasal emel 1Malaysia? Adakah wajar diteruskan, atau disimpan sebagai angan-angan?

Tekan satu untuk " Perlu difikirkan kesan-kesan untuk persatuan orang kurang penglihatan seMalaya". 

Tekan dua untuk " Pe pekdahnya yang nenek dapat dengan menatang tu? "..

Tekan tiga untuk " Atok kena pasang unifi kat kebun doyan tak..."..

Tekan lima untuk " pegi jahanam...."

Tekan enam untuk "tambah kredit....."

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
~ dong kil mi ...senyum sokmo!

9 comments:

Kujie said...

awai dah cop id?
hehehe - nak tekan dua

man yusoef said...

gua tekan no.2..muktamad...baik upgrade coverage tenet kat Malaysia ni..mahal bebenor, tapi coverage ptuih...HAHA

Nu said...

tekan enam.. nak rm 50..

CintaZulaikha said...

tekan 6..meh cni masuk rm 60 tuk celcom~~lalla

Sharinginfoz said...

alamak tak boleh nak tekan le sebab tak ada telefon, anyway improve bb then e-mail

Dee said...

tekan 2 gak..ini email nak kayakan kaum kerabat ke apa?

cikpia said...

tekan 0175896589.... eh silap!!! tu nombor tepon azri.... ha ha....

ken said...

saya punya email ialah kenwooi.awesome@1malaysia.com.my.. :D

actually is @myemail.my :)

Ardini Humaira said...

dengar cite ada caj la email tu. isk isk