Monday, March 7, 2011

Sangat Susah Berurusan dengan Manusia, berbanding Binatang

Betul tak tajuk entri tu?

Ada orang cakap, nak suruh anjing berinteraksi bagi menunjukkan tanda berTerima Kasih lebih senang berbanding mendengar ucapan terima kasih yang ikhlas daripada seorang manusia. Ikhlas ok, bukan dengan say 'Tenkiu..' tangan salam tapi anak mata ke tempat lain..

Sekian, terima kasih..

* tengah bengang dengan 'seekor betina' yang baru saje selesai 'musim mengawan'..aku dah penat-penat shooting, layan kerenah ko, ko dah hepi-hepi tgk muka ko dalam album, tapi liat nak hulur apa yang patut dihulur. Woiii, orang nak pinjam toilet buat pancut kencing pon kena bayar okkey, apatah lagi pinjam toilet nak pancut 'benda lain'...demnit..

20 comments:

NUNU EERA said...

ha.. kan da kne.. xsbr sgt nk tpi liat nk mampus.. ketuk kpla tu pkai d7k bru tau..

Dee said...

alamak bro..lenkali x byr abis, jgn bg gambar ar..coi pya orang..

MaMa AiNi said...

sabar...sabar..takut mama dengar, nilah dugaan..he..he

Lagenda said...

ni mesti kes buat photo tp tak mo byr kasik lansai kan..

Aduh!! apa la punya orang!!

Zaidah said...

memang marah bebtul tu....sabor...

Halen said...

hehe.. ada jgk org camni eh. dia x rasa malu/segan ke huhu..

Sharinginfoz said...

memang teruk betul manusia macam ini, takkan dah lupa, apa kata ingatkan lagi, kalau tak dengar juga memang jenis macam tu

Matjoe said...

gua dak bank in minggu lepas, apsal ko bising2 lagi? ekekeke

p/s: dugaan bro, next time mintak deposit byk skit

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
J.M.R said...

anon: ni dh 4bulN OKKEY..sms,call sumer tak reply, pe cher? kl preggy, perut dh nampk dengan jelas ye..heheheh

csk.com said...

patutnya jgn bg dulu kalau belm setel utang

perondajaketbiru74 said...

hmmmm....memang lumrah org berhutang mcm tu bro time nak bayar mmg liat. Tapi nk buat jugak bende2 yang mcm ni. Next time ukur baju di badan sendiri baruler buat sesuatu bende. Apa pun kenaler list budget semua baru bole plan belanje. kena pi kursus financial management kat mat joe tu hehe...

JAI said...

Hahaha..sabar bro sabar..camni tangkap gambar bruk lagi ok kut..wakakaka

CintaZulaikha said...

paling tak suka org yg cenggini..mintaklah kita sdri tak jd gini. naseb blom agi..simpang..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kujie said...

alamak........... kenapa mcm klasik je cerita ni

hehehehe

mummysyafie said...

alamak dah 4 bulan ke? tak elok la macam tu kan..kalau semnggu lepas majlis tak settle lagi kier faham la yer. ni dah masuk 4 bulan..

takpe la JMR..awak tuntut apa hak awak. tapi kalau still tak bayo..itu antara dier ngan Allah je..

Redbloodsnow said...

huh! tuh lah yg x bestnya bila berurusan dgn org cam gitu. tuh di namakan org yg tak tahu malu.

payment main delay² je. apa barang. eh, aku plak yg tergeram. coz been in ur situation. cuma bidang kta je tak sama :P

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mrs JMR said...

pe hal dgn anony ni?? tibe2 nk libatkn i plk..? da tau sema org free tu comment bia je la.. aieh..