Tuesday, March 8, 2011

ABPBH2010 Road Tour - Lisa Surihani oh Lisa Surihani..

Hi korunk!!! (sambil lambai-lambai dan kenyit-kenyit mata...)

Ahad lepas, daripada terus membuang masa di tempat-tempat yang berpotensi membuang duit, baik pergi tempat yang leh mendatangkan duit dan yang paling penting, ITS FREE! Dan ada lagi yang penting, dapat release tension dengan lawak-lawak daripada diorang esp Along si Raja Lawak. Beberapa jam join Jelajah ABPBH 2010, memang pecah perut dok tahan melayan lawak-lawak daripada diorang. Opss..sapa dah ada pass ke ABPBH 2010 yang akan berlangsung di Genting Highlands, 3 April ni? Yang takde tapi nak pegi, meh angkat tangan! Ada Lisa Surihani lagi tu..aku memang tak pergi kot, coz dah jumpa Lisa Surihani aritu, jumpa sekali dah le, kang jumpa 2,3 kali, lain macam la plak kan..

fokus kat Diana Danielle! macam ok gak kan even serabai sikit..kahkahkah..
Abang Aaron Aziz..otot-otot lengan dia, mak aiihhh..dah sama besar ngan peha si Along tu dah..
Aizat - Sungai Lui..salah satu artis yang aku respek secara keseluruhan. 
Tengok anak mata Lisa Surihani tu. Dah macam mata bertentang mata je kan. 
Gambar ni mesti la Extra Large..pasni nak print saiz A3& framekan & gantung kat wall di office....kahkahkah..


Ni je gambar time Jelajah ABPBH2010 di The Mall, KL, yang aku ada mood nak upload . Nak tengok gambar-gambar lain, leh join FBpages:


JUMPA DI SANA!

15 comments:

Peri PiA said...

ooo gi the mall,ai pg hari jumaat sehari sebelm abg aaron dtg the mall kekekeh :P

lAl said...

setail!!!!
Aku ada gak time road tour nih..ahaha.. xtaw plak hg ada.. :P

CGG said...

waa...

chanteknye dia

J.M.R said...

IAI: hahaha..ko pegi memana taknah nk gitau termasuk la AJL haritu..ABP pegi ke nnt?

mummysyafie said...

orang cantik serabut sikit pun nampak vogue kan..

Dee said...

org cantik..bangun tidur pun cantik..hehehe..

eh..the mall ke bro? lama kan the mall xde program meriah2 gitu..

Filla ~ Kasihs said...

haihhhh berani ke nak gantung kat wall? kang cik nunu lompang kang! hahahaha

Halen said...

suka tgk lisa surihani ni very down to earth.. cantik pun cantik untung la sape yg dpt buat menantu nnt..

J.M.R said...

k.filla : Dia tak tahu..diam2 sudeh..kahkahkah

kak ina kl (2) said...

lisa memang cantik..suka dengan dia..
apasal srh angkat tangan nak gi ke abpbh tu..ada tiket free ker? lontarkanlah 2-3 keping

oranglidi said...

ah!!! lisa lisa lisa!!

Matjoe said...

owh lisa, perkerti baik matjoe pun suka

Redbloodsnow said...

love lisa surihani...she's prettyyyyyy n sopan :) unlike artis yg lain...hiksss

shah-kayrul said...

cantik giler lisa nie...sedap jer mata memandang

bayu d'arts said...

salam
what a nice photoshoot..
minta izin nak copy gambo lisa surihani yg 1st tu...

gambar tu sesuai utk di potretkan...hehe
ada pencahayaan yg bagus...(O:
keep it up bro