Monday, February 28, 2011

Ko Otai, Aku Otai, Dia Otai

Assalamualaikum semua! Ok, harap sihat-sihat semua. Jom ramai-ramai kita jerit "I LOVE HARI ISNIN!!"..bagus..

Korang pernah pergi pasar malam tak? Kompom ramai yang angguk-angguk sungguh-sungguh ni, termasuk la yang berpangkat Tan Sri, Datuk, Dato, Datin, Puan Sri, bla bla bla lagi. Jangan nak ego sangat tak nah ngaku k. Tapi aku bukan nak tanya pasal pengalaman ke pasar malam pon, saje nak warm up jari jemari menaip nih..
..
..
..
..
..(4jam selepas)..............................

Ok la, next entri le kita story-mory pasal topik di atas..dah takde mood pas kena membebel ngan tuan punya sambungan internet nih...bernanah meleleh telinga ni..takde mood dah...jumpa lagi...




9 comments:

Bro Framestone said...

arghhhhh

meh bro pulak yang membebel kat sini

amry said...

UIYYO..TAK KAN 4 JAM MEMBEBEL. MEMANG NANAH LER...HAHAHAHA

Lagenda said...

gitu kan..sohih kantoi kat opis ni

oranglidi said...

hahaha. aku brsemangat nk baca sbab tajuk kemain otai.

papa said...

cian dia..sabar je lah...

shah-kayrul said...

lamanyer....huhuhuhuhu

CintaZulaikha said...

apakah??????

Redbloodsnow said...

arghhh! tak jd ler plak dia nk bebel pasal topik di atas..haishhhh. hehe

mummysyafie said...

betul la jamar..semalam ada lah hari yang betul2 menduga keimanan