Monday, February 21, 2011

Hadiah Hari Jadi

Mula-mula tengok cik Nunu bimbit paperbag Sembonia, malas nak amik kisah, itu mesti barang pompuan, barang dia lagi la tu. Sebab bagi aku, Sembonia tu sinonim ngan girl's stuff..hukhuk
Tapi bila tengok isi kat dalam, eh2, ni kasut lelaki. Sapa punya? Bila acu cuba test-test, muat ngam-ngam lak ngan saiz kaki omputih aku. Malas nak banyak tanya, consider aku punya je la, abes citer. Kulit kambing ek, confirm? Takkisah kulit pape, janji kulit yang halal dan tak perlu nak kena samak. Wah, selesa tol...:-)

Terima Kasih cik Nunu...ni yang sayang lebih sikit lagi hari ni nih..kahkahkah..tapi kena lebih lagi la kan, sebab dia gak yang bagi tiket teater musikal Terima Kasih Cinta, Sabtu lepas tu. Eh, patutnya aku yang kasi tiket tu kan...takpelah...:-p

13 comments:

ardinihumaira said...

wahhh tahniah :D

Matjoe said...

feeewwwwiitttt.

CGG said...

wah!
salute sama cik nunu:)

happy besday

Anonymous said...

rasa2nya cik nunu tak pakai lagi jenama sembonia tu..dah tukar pula!..isk...isk rupanya utk jmr...he...he

cikpia said...

cutting pompuan ada.............???? nak suh dia beli untuk diriku ini barang sepasang...... he he.....

||| PöJìé PööH ||| said...

wah bestnya

PojiePooh; Hanya Satu...

cik panadol said...

smart...makin kacak la jmr bila pakai kasut tu nnt...hohoho

ejaMaria said...

best nya dapat hadiah... ;p

Addina Baharudin said...

mmmbbooiii.. grand nyee birthday gift dia~~~

CintaZulaikha said...

wahhhhh, gempakss nye adiah...tergugat iman...

NUNU EERA said...

muahx2..

mummysyafie said...

lawa²..best nya hadiah harijadi.

Redbloodsnow said...

wahhhh...sembonia tueeee. wahhhh :D