Thursday, February 10, 2011

Daripada JMR untuk sahabat, kawan, blogger, ex-uni, ex-housemate, ex-ofismate, makcik-makcik,pakcik-pakcik, abang-abang, kakak-kakak dan semua!!!!

Hari ni 10 Februari 2011..

Mungkin hanyalah satu tarikh biasa, tapi bagi aku, sangat istimewa dow!! kahkah..tetiba tringat iklan unifi...~ 

TODAY IS MY BIRTHDAY!! 
AND KORANG SUMER REALLY MAKE MY DAY!!!...

Since dari jam 12am semalam, sms wish birthday dah mulai masuk. Dan ampun beribu ampun, aku dengar tapi aku tak larat nak bukak mata sebab baru balik meeting di Kerteh, Terengganu. Bangun pagi tadi baru sempat nak baca sms kalian semua. Nice & so sweet! Tenkiu! tapi aku tak sempat nak reply sebab terpaksa ke ofiz segera , ye la kan, dah terlewat bangun act! So, plan nak reply sumer sms di ofis je. tapi..tapi..tapi...elok je sempat ON lappy, & bukak page Facebook, sempat la baca birthday wish di WALL Facebook..acu je nak reply, dah kena meeting ngan bos dan terus ke ofis supplier untuk meeting pasal-pasal hal-hal mengarut..demmit! Kol 4.30petang baru aku sampai di ofis dengan nafas yang lega...huh! What a wonderful celebration birthday by company!!!!

TERHARU, GEMBIRA & TERIMA KASIH tidak terhingga untuk segala ucapan hari lahir, ucapan selamat dunia akhirat, dan doa-doa yang bagi aku sangat mujarab daripada kalian. Tender yang patut aku setelkan petang tadi, aku tolak tepi luh, layan reply setiap wish daripada setiap orang yang sudi hantar sms, msg, post wall etc..hanya tu je yang mampu aku lakukan sebagai tanda terima kasih dan tanda penghargaan yang tidak terhingga. Semoga kalian diberkati dan dirahmati olehNya..

InsyaAllah doa-doa dan kata-kata selamat daripada my parents, my families, &my sahabat (exschoolmates,  ex-unimates, exhousemates, ex-ofismates, ofismates, BLOGGERS, FBians, crew2 photographers, senior2&sifo2 engineers) akan dijadikan panduan dan dorongan untuk aku teruskan perjuangan.....


......................eh, pasal pertanyaan pasal pelamin ke date kawin ke, menu nasi minyak ke, kita KIV luh ek dianya jawapan..tapi kalo nak diskas pasal wedding photography untuk 2011, masih ada banyak slot kosong gi nih......kahkahkah...

14 comments:

Adinda Amy Sensei said...

salam J.M.R.....

selamat hari lahir..
semoga dipanjangkan umur..
dimurahkan rezeki..
diberikan kebahagiaan dunia akhirat..

:)

Gieyana said...

Assalamualaikum JMR..

Moga kesihatan yg baik milik kamu, dimurahkan rezeki serta dipanjangkan umur..Selamat Hari Lahir yer..:D

speckurosaklagi said...

HAPPY BESDAY

amry said...

besday ko ker bro...happy besday la erk... :)

ardinihumaira said...

epi bday JMR!;)

emica said...

i'm one of ur silent reader
since this is ur bday entry
so i nk tumpang nyampuk same

happy birtday.
may GOD bless u n shower u with loads of joy happiness prosperity n health.cheers :)

Lisa Hz said...

happi besday encik jmr. may life always holds the best for you! :)

salu ke pg PMO ni? silap haribulan betembung dgn my husband nnt. heheh..

cik panadol said...

happy birthday bro JMR!

ciKmOt said...

epi besday bro...dah besar sangat dah ni...dah layak kawin dah...hehehe

cikpia said...

happy 4th 25th birthday bro!!!!

NUNU EERA said...

pantasnye msa blalu.. smpai xsmpat nk bli adiah utk bezday boy ni..

Matjoe said...

alamak broo,,,, sudah lewat wish


ala dh besar, xyah laa emo matjoe lmbt wish

Dee said...

happy birthday jmr..

bee2312 said...

wah...happy bday bro JMR...

moga panjang umur dan dimurahkan rezeki, dan dipertemukan dgn jodoh yg baik..amin..