Tuesday, January 11, 2011

PreScreening : FASTER || dapat singlet FASTER!!!

Hi korunk!! sambil-sambil lambai tangan. kahkah..cam comel gak wish gini kan. . auww..
Shut up no shut up hari ni dah masuk 11.1.11. nice date number kan. Silap lak tak book date rini untuk nikah ke, takpon kurang-kurang declare pakwe-makwe ngan awek. kihkihki..

Semalam sempat lagi aku join premierre screening movie FASTER, lakonan The Rock di GSC Midvalley. Dapat 4 ticket, lagi dua aku ajak si Amean JK&his gf. Seperti dijangka, untuk kali ni, awek lain lagi..kahkahkah..Oh yeah, sebabkan aku orang ke-5 yang beratur depan kaunter Nuffnang, dapatlah habuan dua helai singlet FASTER, even saiz M, tetap aku akan simpan, sampailah betul-betul boleh muat. Itu azam hari semalam...kihkihkih..

FASTER but not so fast. Aku bajet filem ni penuh dengan aksi sepanjang tayangan, tapi agak kureng gak. Even aku dah tido pas ofiz hour dalam kereta sambil tunggu cik Nunu setel kije, tapi aku still mengantuk untuk beberapa scene. Rasa cam kureng something la, ala-ala citer Melayu pon ada gak ni. Eh, better sikit la. kihkhi..dalam FASTER, kalau korang betul-betul fikir(citer omputih kan mmg slalu kn pikir, even tak logik!) mesti syiok. Dua kali shot kat kepala si Driver, dua dua kali tu gak tersangkut kat metalplate. Memang panjang umur tol. 

Dan ada gak orang kat dunia ni yang sanggup membunuh semata-mata untuk 1dollar. Coz si Killer ni sanggup bergadai body semata-mata nak bunuh si Driver even upahnya hanyalah 1dollar. Gila.. Overall, masih berbaloi untuk ditonton, lagi berbaloi kalau dapat tengok free..hikhik
 JMR Rate: 3/5
 Harus gantung kat dinding singlet FASTER tu. Dengan harapan semoga tercapai azam semalam tu. kahkahkah..



Semalam gak terjumpa Miss Moon di food court Midvalley. Thanx kak sebab tegur even Cik Nunu cakap akak la yang beratur belakang kitorg..hehehehe..biasalah, waktu-waktu maghrib, mamai sket..:-p..


FASTER: In Cinemas 13Jan
special thanks to Nuffnang, Sony Pictures & GSC .

10 comments:

NARDtheNERD said...

apasal tak melaram ngan singlet tu weyyyh.
:P

mama tisya said...

dpt gk tiket free tgk citer faster tp kt tgv klcc smlm tp tk dpt pegi...tk brp best ek

eqbalzack said...

salam..
saya perasan bro semalam..hehe

J.M.R said...

nard: amboi perli nmpk..tunggu dh muat aku melaram la nnt..kahkahkah

mamamtisya: takde la tak best sgt, boley2 je..hehehe

eq: iye..best tak citer semlm? cm senyap je hall...heheheh

ardinihumaira said...

nak la sehelai :D

Seimura said...

Fuh membunuh demi kerana 1 dollar? scary kot?

kalau bro pakai singlet tu sekarang pun ok apa? sexy. auch.

Sharinginfoz said...

seronok dapat tengok awal2 kan

Miss Moon said...

JMR perasan tak sepatut nya ada car seat organizer kan ...tapi tak der malam tadi ...

ha masa beratur tew cam nak tego dah tp takut salah org muahahhaha

JAI said...

Uihh..menarik tuhh T-Shirt FASTER..ehhh..tu gua punya saizlah..meh..meh bak satu..ahaks

iniialahaku said...

uish..ri tu xprasan pon bro..btw action kureng movie ni..tpi dia pnya pngjaran mmg clear