Wednesday, December 1, 2010

..Yey, naik pelamin lagi!!!

Ahakz..bunyi taju entri cam orang yang dah baper kali kawen kan. Oh no no no..bukan itu yang dimaksudkan dengan naik pelamin. Maksud aku, naik dan duduk di atas pelamin. Ala, macam pengantin dok berdua, sambil direnjis-renjis bunga mawar tu ler..heheheh...

Nak tengok rupa kalo JMR naik pelamin lagi??. Oh ya, tak sure ini kali ke berapa aku naik pelamin tahun nih. Syukur alhamdulillah, rezeki murah & usaha yang berbaloi. I loikee..

taraaaa!!!! Tapi takde partner lagi ye...

Im not single~

Act. gambar ni antara gambar wajib bila aku ada job shoot orang kawen. Wedding photoshoot ni kiranya cam hobi yang aku suka gak. Sesaje nak asah bakat & nak puaskan minat aku dalam berfotografi. Mana tao, satu hari nanti leh dijadikan sumber pendapatan tetap dengan beberapa staff yang terhebat. Chewaah...for now, skang ni kalo ada  job, aku akan bawak anak kawan aunty aku sebagai assistant photographer..insyaAllah one day nanti leh tambah bilangan crew lagi..amin....

Penat memang penat amik gambar orang kawen nih. tapi series amat puas hati dan menggembirakan hati. Tak caya..cobalah...:-p

Ermm..nantilah aku upload gambar-gambar pengantin di Majlis Perkahwinan Faez&Syazwani yang berlangsung di Shah Alam hari Ahad lepas. Sehari sebelum tu gak, aku ada ala-ala pre-wed photoshoot kat Taman Botani, Putrajaya...stay tune ya..


btw, leh jer visit photoblog JMRsukatangkapgambar..kat sini ada gambar-gambar yang pernah aku shoot..mintak CnC gak ye...

||Pre-Wed @ Putrajaya by JMRphotography||

12 comments:

Lagenda said...

waaaaahh..job kencang tu!

Sharinginfoz said...

jom kita pakat2 naik pelamin....

Matjoe said...

cayalah, br berbaloi pakai slr

fairuz said...

nanti aku kawen, aku amek kau je okeh?bakal suami aku pon ade dslr.tapi nak mampus pngntn yg amek gamba snirik? syok senirik plak nnt. ahahaha..

tp lame lg la. lam 8 thn lg ke..wawawaaa

Redbloodsnow said...

hahaha...tajuk gempaq weh...hikss. jeles tgk ko ade DSLR. aku lom mmpu lg nk beli. after married kot rembat,.....hikss

Bro Framestone said...

bro sabtu nie kena jadi pengapit... waduhai...

berpasangan dengan si dia bro :)

cikpia said...

job kencang, payment lebat, jangan lupa baskin robbin yer!!!! =)

- zuriey - said...

saya pun dah berapa kali naik pelamin tahun ni..hehe. best juga jadi fotografer kan

✿....rossa alina....✿ said...

alhamdulillah..rezeki.. :)

Hariz said...

Rezeki menembak! Best :)

http://profhariz.com

Eazy Izzuddin said...

bro
bile nak outing shoot gambar ni
hehe

Layans~
The Social Network

maslinamansor said...

dah tak lama la tue... :)