Saturday, December 11, 2010

Tahniah Hanis Zalikha, berjaya kalahkan Siti Nurhaliza

Semalam bila baca entri Fastest Rising People 2010 di blog Hanis Zalikha, tak faham sangat, cam "apa mendala ni, takkan ni pon nak kecoh"..tapi dapatlah faham sikit-sikit yang dia tersenarai dalam satu kategori  carian yang Google kuarkan resultnya setiap hujung tahun.

Dan pagi ni, ngah baca The Star, terbaca satu artikel Tops Google Search List in Malaysia - Zietgeist. Macam pernah dengar word yang cam nak tergeliat lidah aku nyebutnya tu. Terus terjah ke website Zeitgeist 2010, nak gak tengok kot-kot ada orang search nama aku gak. Dok ranking pas Hanis Zalikha pon jadilah. hahahahha..
Tengok tu, tak jauh beza carian untuk Lady Gaga ngan Hanis Zalikha, walaupun hakikat sebenarnya mereka berdua sangat berbeza. Dan paling best, carian untuk Hanis Zalikha jauh mendahului Siti Nurhaliza. Nasib baik suara si Hanis Zalikha tak semerdu suara Siti Nurhaliza. Eh?..ke lagi merdu ek. tak pasti...hikhik...

Tahniah la untuk Hanis Zalikha, seorang top blogger yang sempoi dan cun melecun. Wow..jeles aku pada  si Eyriqazz, Mohd Zaid, dan korang yang dah up gambar berdua ngan Hamis ni. Bila la aku nak tambah koleksi gambar dengan top blogger nih. saje nak amik tempias skit2..

**Sapa kata blogger tak glamer dan hanya dikenali di dunia blogging saja kan? Blogger juga mampu mencabar selebriti TV di luar sana, dan juga sepopular artis mi segera realiti TV. Dan harus diambil perhatian, komuniti blogger di Malaysia juga mampu menubuhkan satu parti untuk mencabar kepimpinan parti yang sedia ada kini..eh, betul ke?????

hmm..korang rasa, komuniti blogger kat Malaysia ni ada berapa ramai ek???????????

11 comments:

miss miera said...

parti blogger!!!
sokong2...hehe

Peri PiA said...

2Juta?ramai juge tu hehe

© bLurr said...

LUNA MAYA!!!! HAHA

||| PöJìé PööH ||| said...

jelesnya. saya bilalh lagi

cikpia said...

saya menceburi bidang blogging ini bukan untuk mencari glamer......
(ayat normal artis2 versi blogger)

enyheartsdiamond said...

bila lah ernie syafika nak glamer ney :p

ardinihumaira said...

nama dni no 900000 juta kot kih3. 70 tahun lom tentu naik kat situ... ;p lepas 70 tahun apatah lagi. tak ado dah dni hehe

mamai said...

yer la nama aku tak ada

ejaMaria said...

parti blogger???... nko nak cabar ape weh?...

ciK mOt ©™ said...

parti buih blogger....agagaga...tak agak2 ni... :P

Mazidul Akmal Sidik said...

Salam.

Gotcha!

Sebelum awak terjah saya, saya terjah dulu ya!

... dan dah link kan your blog sekali.

How is that?