Friday, December 31, 2010

Soalan Susah


Selama dua puloh tujuh tahun ni, masuk je hujung-hujung bulan 12, ramai dok mula bertanya Azam Tahun baru segala bagai nih.

Siap ada intebiu kuar TV tu, sibuk dok usung sana sini mic tu, stop-stop orang kat Bukit Bintang, kat Pavilion la, nak tanya pasal Azam Tahun Baru diorang. Diorang apa lagi, betulkan necktie sesikit, btulkan rambut tambah gel sikit, yang pompuan lak, siap tambah lipstik nak kasi up cam bibir Lisa Surihani dalam TV. Jawapan memang perfect & persis punyalah, tahun baru ni, nak itulah, nak inilah..kagum...

Acu mic tu bagi kat mat rempit ke, mat pit ke, takpun tukang urut body2body kat Jalan BB tu..

"Apa Azam Tahun Baru 2011 sebagai mat rempit?"

"Apa Azam Tahun Baru 2011 sebagai mat pit?"
 
"Apa Azam Tahun Baru 2011 sebagai pelacur?"



Agak-agak apa jawapan diorang ni.....hmm...

12 comments:

Jebat Malaya said...

Mat rempit: insyaallah saya tak mati lagi 2010... 2011 azam saya nak hidup sampai 2012

mat pit: saya pun masih belum kena hi/aids. azam saya 2011 nih nak berhenti sebelum kena aids. berhenti kongsi jarum je la...

pelacur; saya nak tambah pelanggan kot.. tak puas...

cikpia said...

ha ha............ encik photographer nyer azam lak..............???

azieazah said...

Azam pun jangan-jangan depa tu tak reti nak eja....:)

ardinihumaira said...

semoga mereka berubah ke jalan yang benar dan diredhai, aminnn

mzhany said...

hohoho,
akal ku tak terpikir lak jawapan kepada soklan di atas...hurmmm agak2 ape yer...ahahha tanya balek lak...

selamat menyambut tahun baru JMR...

Eazy Izzuddin said...

enthla apa azam depa
xD

ciK mOt ©™ said...

kalu hang tanya apa azam baru seorang seksiteri cam haku, haku leh jawab gak la...tapi soklan hang takde kena mengena der....adehhh

enyheartsdiamond said...

jangan kata mereka, saya pun tak reti nak jawab apa azam saya.. tak ada kot.. desire byk lah...

::alwaniamalini:: said...

hehe.. tah apela jawapan dorang nnt..

neway, happy new yr!

mummysyafie said...

tak taw la jawapan nye..kena tanya ngan empunya diri gak..:P

saifuddin said...

tibe2 rase mcm mesti best kalu buat realiti tv pasal golongan ini.. mcm style gak

░♥si lampu neon♥░ said...

SAME LAA AKU PON TAK TAHU APE AZAM AKU HAHAHA



CHECK ENTRY MANTAP ! #
AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG #
MANUSIA BERMATA TIGA ! #
CARA BUAT BUTTON FLASH#