Thursday, December 9, 2010

Sein Ruffedge & Nana FO3 bercerai, Miss Jim cadangkan Sein bergabung dengan Lisa Surihani??

Tajuk Entri! erkkk???? 
Tetiba libatkan Lisa Surihani. Ni wa marah Miss Jim nih. Bergabung camana tu? Lisa Surihani tu dara sunti, tak best la kalo di'gabungkan' ngan duda hot, Sein Ruffedge. Lagipon dia baru je bercerai ngan Nana FO3 kan, bagilah idah Nana tu habis luh ye dan bagilah reda luh cerita Kisah Penceraian Sein Ruffedge & Nana FO3...So Miss Jim, cadangan anda ditolak, tettt!!!. Eh, bergabung tu bukan dijodohkan kan???
Ada aku terbaca, orang cakap pasni Sein Ruffedge ni antara duda hot kat Malaysia ni nanti. Nak-nak bila kuar drama Adamaya 2 nanti. Tak suka sangat ngan duda-dua hot ni, tapi kalo janda hot tu, leh la gak aku nak bergosip sakan ye. . Eh, ada ke nanti drama Adamaya 2 tu nanti? Hot tak hot, apa kukisah. Janji tak kaco Lisa Surihani. Tak gitu BeautifulNara? hikhik..

Eh, berbalik pada entri sebelum ni, ala pasal orang dok cakap ramai pasangan yang join Sehati Berdansa tu bercerai berai segala bagai, tetiba ada lak orang sebelah aku ni buat kesimpulan sendiri. 

 Katanya, " Haritu Faizal Yusop bercerai dengan Nana(Siti Nordiana), dia pelakon Adamaya, kali ni Sein Ruffedge lak bercerai dengan nana ( FO3), pon pelakon Adamaya......." ...

Wah ko nyah, memandai je bikin satu teori yang berkaitan ek, nak tuduh Adamaya le tu yang bersalah..hahaha.. Takmo gosip-gosip ye, no good, no good...Tuhan marah tau....~

Ok..dah2..padahal nak cerita pasal Miss Jim nyer msg kat shoutbox je.....hahahaha.enjoice!!!.:-p

25 comments:

Miss Fairladyjim said...

wahahahhaha...bergabung untuk slot drama terbaru adamaya..bukan bergabung untuk dunia realiti...hadooiiiii...tapi kalau realiti pun apa salahnya kalau dah jodoh..wikikikikikikki bkin JMR panasss

J.M.R said...

jim: abes tu, mcmana ngn JMR??????:-(

Lagenda said...

JMR...Mak kan ada??

Miss Fairladyjim said...

CIk NUNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....

J.M.R said...

mak: erkk?????????? lariksss....~

J.M.R said...

jim: syyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

Hezesuze said...

yezzaaa bergabung..meletup!! haha

Eazy Izzuddin said...

whoaa..
bergabung tuh..
xD
macam dlm drama lak
xD

Filla ~ Kasihs said...

hahaha..tak sabar nak tgk adamaya2.. sein mmg comel!! hahah

cikpia said...

muka hensem memang tak menjamin kebahagiaan rumahtangga..... (ayat kaber dapat bf tak hensem. ha ha.......)

J.M.R said...

filla: comey sgt ke?pak radie lg cumel pe..

cikpia: jahat giler mulut sr aku nih..

iza said...

Salam...

Anda di Tag untuk join contest

http://azilas.blogspot.com/2010/12/contest-terjah-dan-geledah.html

IxoR@ said...

kisah artis kawen cerai ni macam biasa aje kan....

ishhh minta dijauhkan...

amin.

Miss Fairladyjim said...

yer sokong FillA!!! sein memang comel bangettt!!

J.M.R said...

jim: biasa je aku tgk...~:-p..lisa lagi comel..

Miss Fairladyjim said...

dah ko tue lelaki memang lah ko kata biasa, kalau ko kata sein tue memang comel teramatttt yang luar biasa...something goes wrong somewhere lah maknanya dengan JMR betul tak kawan2??...

J.M.R said...

jim: hahaha..tp 2,3 kali tgk, comel gak si sein tu..hahahahaha

Sharinginfoz said...

macam2 kisah artis ni

darkbatman said...

hahaa.. stujuu.. sepadan..ahaha..jhtnye daku.

Yatre Hayati said...

entry yang ni macam baca blog gosip la. hahaha

J.M.R said...

yatre: oh no no noh...OMG!

kak ina kl said...

setuju lisa dengan sein ni kalau kawin..suka tgk lakunan mereka berdua dalam adamaya


amboi enjoy sakan ek mereka gi ke luar negara..kita yang nak gi ni puaslah mengira budget

ardinihumaira said...

kalo lisa bergabung dengan sein, dni cokong ;D tambah amani sekali

Redbloodsnow said...

hahaha...statement panas tue..kehkehkeh. x sangka dorg leh berceria :(

Kaseh NazLieza said...

minta djauhkan la bab2 bcerai berai ni..uhuuu...