Wednesday, December 8, 2010

Sebab ramai yang gila nak jadi MENTERI & Sebab kenapa Malaysia macam tak cukup DUIT - 1Malaysia, 1Juta

Mata melihat, hati&fikiran akan menilai..
 klik pada imej untuk Melihat dengan Mata&Jasad...
Klik pada imej untuk Melihat dengan Mata Hati & Hakikat yang hakiki...

chewaahhh...ekekekek...bukan nak bakar line ke apa, sesaje je nak forward imej yang aku copy paste dr FB sesorang..masing-masing leh fikir, kalo nak nafikan pon, cakaplah cam Nabil cakap, "ala, tu gambar superimposed jer....." 

:-p

5 comments:

BeaN MorENo said...

ada ksong lagi tak jawatan ni

J.M.R said...

bean: jap aku check ngn 1malaysia.com..

ciK mOt ©™ said...

agaknya aku layak tak jadi gundik derang???hahahaha

J.M.R said...

cikmot: tak cuba tak tao kan..try le..hikhikhik

Lagenda said...

mak pun nak itot p moroco!!!