Thursday, December 16, 2010

OMG..jangan konfiden sangat tentang SAMAN!!!

hahahaha..
Awekhot: Cik abang, meh le check saman PDRM @MyEG..
JMR: Takpela dik manis, abang takde saman kot.. 


Petang tadi terasa gatal tangan nak godek website MyEG tu. Hambek ko...




Eh, plat num lama. 2009 lagi, hujung 2010 baru teringat pernah kena saman masa OTW balik Besut. Kete tu pon dah tak pakai, ntah sapa yang pakai skang nih..


Lampu brek wat hal, poket yang jadi mangsa. 
aiehh...

Korang yang belum check lagi, cepat-cepat check, mana tau sangkut satu dua kan. Sementara masih ada diskaun ni, cepat-cepat la bertobat...

**tingat masa gi DCurve last weekend, pelik gak naper tengok orang ramai beratur kat kaunter PDRM yg kat subway ke IKEA tu tapi wat dek jer...hahahahah

15 comments:

NARDtheNERD said...

i tak de saman.
yakin takde.

hehehehe.

Hezesuze said...

dah check nan ado saman sbb weols ikut peraturan jalan raya ahaksss

Syafiq Rosli said...

lol..terkena sdah aku ade ni..huhu

ejaMaria said...

hahaha... akak pun ada 1 saman ekor... nak bayar ke... takde proof la akak bawak laju... ;p

Lagenda said...

Takooot nak check sbb kalo ada saman, MUSTI mak ler yg punya angkara.Hiks..

SAMAN LAJU : Mak ler drive-pakcik drive cam kurak kurak

DOUBLE LINE : Mak la gak tu..hihihi.

SUKATIK PARKING : Pun mak gak. Pakcik tu ikut rule manjang!

Hah..apa lagi kesalaghan yg adoo??

Larikkkkkkkkk..

Pejuang Kesenian Extreme said...

Rasanya tak pernah kena saman kot..tak ada rasanya..hehe
(Check2 ada pulak)

fuadws said...

Saman no problem at all le kalau tak bayar lagi... saman sebelum 1 dec masih boleh disettlekan selepas feb 2011 dan masih layak menerima diskaun 50% SEHINGGA diberitahu kelakkk... I dah tanya balai trafikk.. lepas tu terus tak jadi bayar... ahakkkss

░♥si lampu neon♥░ said...

AKU TAKNAK CEK LEHH??

singgit said...

aku tak nak check, sebab kompem dan sangat yakin mesti ada banyak.. hehe..

nurul aziyana said...

haha byr jgn dok byr..pkat2 la wi duit ke krjaan mlaysia

- zuriey - said...

nsib bek cek..leh dapat diskaun nanti..bayar kat pos takde cas

Redbloodsnow said...

hahaha..kan dah terkejut beruk tgk saman ade lg yg tertunggak..hikss. haaa pe tuggu lg jmr. cpt pi bayaq...:P

mummysyafie said...

akak baru bayar saman jamar. tu pun saman tahun 2008 baru tahu last week. sib baik dapat diskuan 50%

Peri PiA said...

hambek...hihi

NUNU EERA said...

byr cpt2 ye, cik abang.. ;)