Wednesday, December 22, 2010

Mimpi Lisa Surihani..

Gosh..ngan cuaca cukup enak untuk tidur lena semalam, leh plak termimpikan Lisa Surihani. Rezeki aku la tu malam semalam kot. Merengek-rengek Lisa nak ajak tengok Gulliver. Aku on ajer. Elok je nak bayar tiket wayang, tetiba.. 

*blackout..shitt..

[alarm!!!] Bunyi alarm henpon betul-betul kat telinga aku. Potong stim btol la. Pusing keliling, ushar dalam almari baju, intai bawah tilam, kot-kot betul ada Lisa Surihani..damn..tak jumpa.!
Tapi bila angkat bantal, nak tahu aku jumpa sapa? ni ha...aku jumpa Hanis Zalikha..pon boley kan?!.siap kat tepi sejadah tu..bagus budak nih...



* ni gara-gara tengok video klip Lisa Surihani sempena 1000000fans kat Facebook le nih..aieh..harap malam ni leh sambung mimpi tu...:-p~

Tapi yang peliknya, napa suratkhabar yang ada gambar minah tu ada bawah bantal lak????

20 comments:

Bro Framestone said...

mu buat stok ek...

he..23x lawak sih... lain kali tidur jangan pakai alarm

Jebat Malaya said...

Semalam ada yg mimpi yuna... rini ada pulak yg mim[i lisa....

J.M.R said...

bro: wak luh..sejadah kt tepi tuuu..hahahah

jebat: mimpi salam2..biasa la tu

lAl said...

xkan guna paper pon bleh jadi modal???ahahahaha.. aiyak.. tinggi jugak imaginasi hg nih...aha

J.M.R said...

IAI: siottttt jee...hahahahahah..Saya Lelaki Saya Ok!

alien said...

keh keh keh
g jumpe pes to pes la baru syok
er, tapi kalau nak jumpe tu ajak aku sekali tau

Lagenda said...

Oit..td ada org call mak, soh ko tido bwh katil plak pasni!

Miahaha..ayokkkkkk!

ejaMaria said...

akak dah kata... nko ni dah patut kawen... ni asik sibuk amik gambar org kawen...

J.M.R said...

alien: kalu ajak ko, mesti dia asik nak borak ngn ko jer..aku ni segan..

mak: sapa call mak? LHDN ke????

J.M.R said...

eja: sy dah tny sumer budak ofiz saya..takde sapa pon yg berminat ngn saya!!!! *sedih

maslinamansor said...

ko mimpi hanis ker atau yg pakai tudung tue...?

jaga2....

J.M.R said...

maslina: tu la kak..aku pon dh konpius nih..

kak ina kl (1) said...

baik kamu mimpi awek kamu tu..lagi best kannn

cikCEPET said...

ahahahaaa~
cettt..!! mmpi lissa laaa pulek..


:))

zuar said...

pelik ni letak gambar hanis zalikha bawah bantal...kekeke

- zuriey - said...

amboi bukan main..sempat lagi ambil gambar 2

ardinihumaira said...

nak mimpi pelok hanis leh tak? hehe larikssssssssss

mummysyafie said...

dah patut kawen dah ni. for sure tak mimpi² pompuan cantik lagi

NUNU EERA said...

kak ina: betul3..;)

Kaseh NazLieza said...

tido bwk gmbar hanis ea bro..ahahaha kantoi...report sama cik nunu..ayok..