Friday, December 3, 2010

[ LIKE ]: JMR: Travelog & Photoblog

Salam Jumaat semua!! Senyum melebar bukan sebab hepi bekerja ye, tapi senyum lebar sebab esok dah hari minggu. Kan seronok tu? Lagi seronok kalo dapat break lelama kan? Aiyakk..

Pssttt...aku tak pasti, korang yang selalu singgah kat blog JMR ni perasan ke idak, ada satu widget baru kat sidebar tu. Yey, LIKE page untuk JMR:Travelog & Photoblog..hahaha..rasanya ramai yang dah lama buat menda alah nih, tapi aku baru skang nak buat. Tu pon poyo-poyo nak wat entri kat sini kan. Eh, suka hati lah..hahahaha...

Kenapa blog JMR ni aku taglinekan as Travelog&Photoblog? Basically, blog aku ni berkonsepkan personal story yang tak terlalu personal, dan majoriti entri aku akan letak gambar yang aku rasakan cantik dan amazing. Tu bagi aku la kan, selera masing-masing tak sama kan? Erm..nantilah next entri aku try describekan lebih panjang lagi, apa plan aku untuk blog ni in the future.

FB LIKE page JMR:Travelog&Photoblog diwujudkan bukan sebab nak mengejar glams atau sewaktu dengannya, tapi sekadar nak memudahkan lagi dan mewar-warkan lagi kewujudan JMR:TravelogPhotoblog ni. Kat Facebook tu gak, aku try uploadkan lebih banyak gambar-gambar event yang berkaitan dengan para blogger dan gambar-gambar job wedding  yang pernah aku buat. Mana tao, kot-kot ada blogger yang berminat nak menggunakan servis team JMRphotography, mungkin bermodalkan kamu seorang blogger & pembaca setia JMR:Travelog&Photoblog, bolehlah aku bagi diskaun untuk servis fotografi tu nanti..hikhikhiik...

Caittsss...macam panjang lak mukhadimmah untuk promote Facebook JMR:Travelog&Photoblog ni kan. Nak pendekkan cerita, kepada pembaca blog JMR ni, bolehlah ke Facebook JMR:Travelog&Photoblog tu, dan kalo rasa suka, leh klik pada LIKE tu..kalo pas2ni ada gambar2 korang kat dalam album tu, jangan segan silu tag diri sendiri ye. So that, aku lebih mengenali dan pasni kalo terlanggar bahu tepi jalan pon, leh gak kita kenal-kenal. Dok gitu?:-)





HOW TO JOIN JMR:TRAVELOG&PHOTOBLOG???

1) go to the sidebar, SEARCH for widget FB JMR:Travelog&Photoblog & click LIKE button and SMILE!!!

2) go to this ||LINK|| & click LIKE button and LAUGH!!!


enjoice!!!

11 comments:

CT said...

Huh! Jelez akk dgn kamera tu...xpe2 kita nak beli gak....

azzey said...

J.M.R: Nak gak kamera cam gitu.....hu3....

Nana said...
This comment has been removed by the author.
plain_jane said...

Aku nak like jugak la.. heheh

Lagenda said...

Bilo ko nak amik gambau mak plak JMR?

- zuriey - said...

bab diskaun tu yang suka nak dengar

maslinamansor said...

aku dah like... :)

azieazah said...

I nak jadi model jerrrr.. bleh?

mamai said...

bro pinjam kamera mau pie beijing next week

NUNU EERA said...

kite org 1st yg like..;) dpt la diskaun byk2 kan..?;p

Kaseh NazLieza said...

one person like this...saya pon tmasuk juga...ehehehe