Monday, December 6, 2010

KLIM2010: Hotchicks dan Gadis BW

Erm..kenapa ek? Bila ada je event yang berkaitan dengan permotoran, tak kisahlah Formula One ke, Cub Prix ke, AutoShow ke, mesti ada golongan ni, hotchicks atau gadis litar, atau pun gadis lantai, tuga tidak terkecuali  di Kuala Lumpur International Motor Show 2010 yang berlangsung di PWTC. Tapi kenapa ianya didominasikan oleh sesuatu 'orang' sahaja? Patutnya semua 'orang' pon kena ada, kitakan 1MALAYSIA....








Maaf, terpaksa dihitamputihkan supaya kaum lelaki tidak tenung 2,3kali atau lama-lama. Pandangan pertama dikira takpe lagi kan..hikhik....enjoice!

9 comments:

ardinihumaira said...

uisk...
cekci :D

enyheartsdiamond said...

larhhh! eny nak tengok kereta2 hensem.. tayang lah :DDD

enyheartsdiamond said...

eyh-eyh.. dah tayang rupanya.. i adore lekir <3

JAI said...

Cehh..nilah yang gua carik..hehe..mampuih kalau ditahu dek wife..hehe

baincardin said...

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1432! ^_^

*gambar cun bro. ^_^

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... black n white tone.... NICE.... ;-p

Eazy Izzuddin said...

bile ke KLiMS
mesti r shoot nice ladiess...heehe

Lagenda said...

Didominasikan oleh 1 org je sbb tak mau timbul plak issus kaum yg 1 lg tu tak kenal dosa pahala. Maklum ler..pakaian musti Syeksi2 kan?

Kalau kaum lain tu, x pe arr lagik.

Nice pic bebeh!

NUNU EERA said...

klu xnk bgi tenung hitamkn or putihkn trus je pic tu.. huhu..