Saturday, December 4, 2010

KLIM2010: Canggih, menawan, seksi, mantap, ada gaya, ada kelass!!!

Seperti yang dijanjikan di entri apa ada di KUALA LUMPUR INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2010 (KLIM2010)..meh kita layan jentera-jentera mewah yang TIDAK MUSTAHIL untuk kita miliki satu hari nanti...:-)

Nissan GTR..bayangkan kalo dapat drive ni gi office....la..la..la..lalalal...
Nissan Fairlady 370Z..ni kan kereta impian Miss Jim...
Nama dah cun..Proton COBRA kot...dalam prototaip..dah macam BMW X6..
Mampu??
Camaro a.k.a Bumblebee!!!!
Sexy siot bontot si Camaro nih..
Kuda Merah
Yang ni aku suka...tapi tak mampu...lagi!
Simple but nice.
 Korang leh kenalpasti tak, mana satu depan, masa satu belakang???
 Motor Batman siott...
 Mana lagi sexy, merah ke putih???
 See..bontot putih lagi mantap dow!!!
 Jentera HONDA.
 Cr-Z
 FT-HS
 walawei LEXUS ni RM998k ++..fuhh...
 Part of engine.
 CIVIC TypeR
LEXUS
Dan, yang ni gak terbaik..siap ada parabola - full package ASTRO kot...hahahaha

14 comments:

CERITA LEBAT said...

gua tak kira..gua minat dgn jebat lg..

hazman aka species1980 said...

bontot keta2 nie memang MANTOPP !!!! hehehehe

Lagenda said...

hhuhuhuhu...

wlupun mcmana syeksi sekali pun montot2 keta tu semua, lekir n Jabat gak menjadik punc air hidung ni meleleh...huaaa..

Lekir!

Lekir!

Lekir!

Arghhhh....

ed shahir said...

gambo meletup bro :)

KB Emily said...

cool

ardinihumaira said...

cr-z tuh!
aloh la.. kawe geghe tengok keto tuh. segho nok gi cughi sebutey.... hu

mamai said...

wah mau pie tengok juga

JAI said...

Perghh..mantap siot..adeyy..tgk mgu dpn gi kut..huhu..kalau xde aral melintang..

miyoshu212 said...

wow...!!mmg xmustahil(mustahil kot) utk d miliki... :P

enyheartsdiamond said...

ouh! di sini kereta-kereta hensem rupanya <3

suka lekir!!! <3

miss nina said...

bumblebee sangat menggoda mata saya :)

~salam singgah

Kaseh NazLieza said...

i pon like vontot naza tuh...ahahahaha

Eazy Izzuddin said...

terbaeekk lah..
nk g gak
kat ctu

caliph shuriken said...

pic lawa2 ^^