Thursday, December 30, 2010

Fenomena Khairul Fahmi melanda Malaysia : peningkatan jejarirungcing.blogspot.com mendadak!

Series weih, pagi ni di mana-mana, selain aku dengar keyword "Malaysia jadi Champion", "Juara Piala Suzuki AFF 2010" dari mulut ke mulut, keyword lain yang masuk ko telinga aku adalah "Khairul Fahmi Che Mat". Ni baru kat kedai mapley/mamak 1Malaysia, belum lagi masuk ofiz atau kelas yang ada ramai girls. Eh, tapi kalau masuk tandas pompuan, mesti keyword yang tertinggi adalah "Khairul Fahmi" kan, kalau tanya Malaysia menang aggregat baper, mesti diorang dah konpius..kahkahkah. 

Memang takleh nak kelentong la, kalau tanya pasal KFCM(pgglan gf dia) kat awek even mak orang pon, rata-rata dah kenal sapa Khairul Fahmi tu. Goalkeeper Malaysia yang cemerlang, putih, hensem, bijok, comel, kiut, manis, tangkas, pantas, cemerlang dan bla..bla..bla..wah ko...dan apa kaitan lak ngan jejariruncing.blogspot.com. Ramai yang dok msg aku tanya pedia blog awek KFCM  tu, betul ke dia dah ada awek since aku ada cakap baru pas baca blog awek KFCM semalam..Tu blog gf goalkeeper ramai le tu. Hehehe..mesti ada ramai girl yang frust kan dan bawa banyak-banyak bersabar k. Gi terjah blog awek dia, so sweet dia nyer story la. Meleleh air liur korangnyer baca kesweetan life diorang.heheheh...

Semalam pas muktamad Malaysia berjaya membawa balik Piala Suzuki AFF tu, sesaje layan blog Elia: Short&Sweet a.k.a gf's Khairul Fahmi. Laju dowhhh dianyer trafik + followers. 
11.15pm 29/12/2010
11.56pm : 1286followes
12.26am : 1415 followes
12.49am : 1519followes
8.26am : 1984followes!!

Hehehe..seronok lak aku tengok peningkatan blog nih. Mesti ramai dok terjah ek, dengan niat apa tak pasti. Harapnya ramai yang mendoakan jodoh mereka dan moga-moga cepat naik pelamin. 

Tahniah Elia. Pasti sibuk menjawab pelbagai pertanyaan pagi ni kan? Jago mmolek KFCM tu, keep on blogging. Best baca entri yang sangat manis!

Weehooo, Malaysia cuti esok!! Tapi ada orang komplen diorang memang dah cuti pon, camana tu PM ? Adil ke Tak Adil ek??:-p

26 comments:

ciK mOt ©™ said...

weii...skang dah 2k lebih tuuu...giler ar...semalaman jek dapat 1k follower...

tapi baca citer cinta derang memagn suit...no fake2...hehehe

Elia Si Jejariruncing said...

waahh..tq2..sy sendiri xpercaya dengan all this traffic..mmg tak tercapai dek akal. niat sebenar just nk bt diary memory kami. last2 jd tatapan public..thanks anyway

ciK mOt ©™ said...

huhu...bro pinjam gambar...kredit blog hang nah...tak sempat nak capture tadi...mekasih...larikkkkkkkkkkkk

ardinihumaira said...

uuuu oghe kelatey :D

mama tisya said...

wah die dtg komen kt entry ini..skarng follower die dh 2k++

J.M.R said...

cikmot: amik le..aku scrnshot smpi pg td je..laju sgt dowh..kihkih

dni: set2 dni tu..kawe jire sebeloh tupe banggo gok

- zuriey - said...

pergh gila r..apsal org duk serbu dia

JAI said...

Baru serbu blog beliau..perghhh..kalo ada BE sure masyuk..hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

alaa CANCEL LA MINAT FAHMI HAHAH

sw33tdarling said...

harapnya yang follow tu sama2 mendoakan kesejateraan mereka... saya pun sehari suntuk belek blog dia semalam... mmg sweet betul cerita percintaan mereka... lagi sweet sbb dapat boifren romantik camtu... harap berkekalan la yerkk
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

ejaMaria said...

sempat nko printscreen follower dia... amboi... nko sorang je dah ulang-alik blog dia doploh kali... jeles eh...

hehehe... tp akak suke gak ngan KFCM tu... blog elia tu pun sweet utk di baca... :)

miss miera said...

fahmi ncem !!!
:))

cikpia said...

ha ha...... nak kena cari bf footballer gak la...... =)

MiszNoRuL said...

tu la pasal...las week dh usha dh blog elia, jejari runcing..sbb terjumper mase blog walking..yela kenal fahmi pn mase game TRW..sekali arini gi komen..pergh mencanak2 naik..semalam kt google pn KFCM jd top searchers tu..hebat aaaaa

kawe banggo jadi anok malaysia...kehkehkeh

http://misznorul.blogspot.com/2010/12/sy-bangga-sy-anak-malaysia.html

MAMASYAZA said...

fuhhhh yang penting dpt cuti free

Eazy Izzuddin said...

wowowo....
meningkat gler
aish2...
kalaulah blog followers ku begitu
hehe

Liyana Lunia. said...

elia sangat sweeeeetttt <3

Hezesuze said...

wah haruss elia dapat income nuff banyak mihahahaahha

baru sat weols terjah dah lebih 2ribu follower dia huhu tpi mmg best baca citer dia...sweet sgt...

mamai said...

jejarirunjing tak beloh masuk siot penuh dah

J.M.R said...

mamai: bro, runcing la bukan runjing..runjing mmg la takleh masuk...kihkihkihkih

baincardin said...

Piala Suzuki AFF 2010 - The cup is ours! Yay!!!~ ^_^

Seimura said...

semalam pun aku dok baca blog elia jugak. memang sangat sweet.

Kaseh NazLieza said...

mencanak2 aura fahmi..ehehehe

Solehah said...

hehe..fenomena baru ke ni?

enyheartsdiamond said...

bertuahnya dia..

Epul Azimi said...

tahniah malaysia.blog awek apek tetiba pemes sekelip mata,kalah hanis zalikha.haha