Sunday, December 19, 2010

BICARA SANTAI bersama Irfan Khairi

Salam hari minggu, salam hari Ahad..rasanya cam ramai lagi yang tak bangun, tambah lak ngan cuaca yang suam-suam kuku, sejuk-sejuk beku di sekitar KL nih kan. Lagi la syiok membongkang. Opss..bukan aku nak cakap aku pon baru bangun sebab dari jam 8pagi lagi aku dah terpacak kat satu apartment di Damansara ***** sebab nak setelkan urusan apartment baru aku di sana. Yeah, its DONE! Even bukan studio apartment, tapi still ok lagi untuk sementara waktu ni kot, ada 3bilik + 2bilik air. Dan 1bilik bakal dijadikan Virtual Office aku. Ahakz. Cam best je dengar word Virtual Office tu kan, acu sebut ofis maya, macam tak semegah jer..hehehe..

Not special untuk diblog hari ini..Eh bukan takde topik, ada banyak, idea meleleh kuar, tapi mood tu tak muncul lagi. Last entri 2hari lepas tu pon masih menyumbang trafik yang baik. Sampaikan ada yang mula-mula ingat aku yang gay, pliss lah. " Saya Bukan Gay, Saya OK " boley la..tak kuasa nak ada masa banyak, siap leh bikin video macam tu. Ni pon sesaje amik 20minit nak post entri ni, kang ada yang ingat ke mana aku menghilang semalam(tu pon kalo ade ye!). Semalam dan hari ni, masa agak terhad sebab aku ada wedding photoshoot di Sg Buloh. Opss, not mine, tapi my client la, aku tukang amik gambornya ajer. Huh...

Weih, topik entri tu cakap pasal Bicara Santai Bersama Irfan Khairi, tapi ni cam merapu meraban nih. Hehehe..Sebenarnya aku nak share sedikit sebanyak tentang isi & info-onfo yang aku dapat semasa join Bicara Santai, Khamis minggu lepas. Tapi series weih, tapi sempat nih. Nak kena rush ke Sg. Buloh lagi nih. Nanti in the next entri, kita talk-talk pasal nih ye. Kalo aku lupa, ingatkan aku balik ek. Asik-asik cakap pasal fotografi pon tak best gak kan, sekali sekala best gak kalo layan topik pasal bisnes/financial, kalo salah, blogger Mat Joe leh betulkan&share pasal topik ni. Sharing is Caring kan....~ 

stay tune, insyaAllah minggu depan aku lebihkan perkongsian tentang tips-tips yang aku dapat daripada beberapa tokoh usahawan yang aku kagumi...:-)

Kepada peminat fotografi - * Fotografi juga salah satu cabang dalam perniagaan:-)


4 comments:

protege.. said...

hi, mentor.. ;)

darkbatman said...

waa.. kene tgu ne bro.. irfan khairi..hebat 2..

Eazy Izzuddin said...

yeah

-->bro sory x sempat nk join td
x bape sehat
huk3
anything bile lag outing tell me hehe

Faisal said...

dah lama aku tak dengar pasal irfan khairi ini..


Terbaru: Percaya tak yang korang boleh dapatkan 15 ribu visitor seminggu?Tak caya mari baca ini dan jadilah 10 blogger bertuah!