Monday, December 13, 2010

Apa sudah jadi dengan Nuffnang?

Hari ini ialah 13hb Disember 2010. Hari Isnin dan hari pertama untuk staff-staff Nuffnang masuk ofiz balik selepas berholiday On A Cruise, kelas gitu. Idea yang bagus untuk bos-bos di luar sana, treatla your staff dgn percutian macam ni, ni tak, asyik-asyik Hari Keluarga di Pork Dickson, asyik-asyik Family Day di Pulau Pangkor...:-p~

Berblog je pagi-pagi, terbaca entri, Jahat Tau Nuffnang ni oleh Crazymoney. Agak kurang faham lagi. Then terbaca lak Nuffnang kata RM303.23=RM7!!Wow pandainya matematik oleh Mazidul Akmal. Dan terbaca lak entri oleh ArdiniHumaira, Nuffnang,Nasib Baik tak ada lemah jantung tau. Lagi best entri kat Cik Mot, Hampir Berkecai Impian aku keranamu, Nuffnang. Ingatkan putus cinta ke apa la mula-mula..hahaha.. Owh, baru faham. Ramai kena potong gaji rupanya semalam. Patutla ramai dok kecoh-kecoh di pagi Isnin ni. 
Pasti hari ini staff-staff Nuffnang tiada Monday Morning blueas sebab terpaksa bekerja keras menjawap segala bagai emel dan panggilan daripada blogger yang affected pasal deduction earning ni semua. 
Tapi kan, pada aku....
Mungkin sebab beberapa masalah kecil di sistem sahaja kot. Sebelum ni pon pernah berlaku kan. Biasalah tu..pasni dapat la balik kan, acu fikir positif sikit ye..heheheh..Akunyer earning , aku tak tao la plak terkurang ke terlebih.  Coz site Nuffnang memang aku takleh bukak pon pagi ni, aku fikir positif je, maybe Streamyx terlalu lembap di pagi hari Isnin atau Nuffnang aku terlalu berat sangat sebab earning tu masih banyak dan tak hilang macam mereka yang hilang earning tu...hahahahaaha...
Cuma aku pelik je, penat je aku update entry pagi ni, tak sorang pon yang terjah entri/ blog aku pagi nih. Dari jam12am sampai ke 10am nih, nan ado yang masuk jmr23.com..takpelah, janji earning tu masih berat sampaikan takleh nak bukak..hahahah
S.A.B.A.R.....Nuffnang pon orang gak yang kawal kot..Nobody perfect, chewahhh back up Nuffies lak...hikhikhik

25 comments:

Peri PiA said...

topik Terhangat hari isnin,nuffnang situ sana sini =))

ciK mOt ©™ said...

hehehe...hang pun ketar lutut kan bro...sib baik nuff kata ada masalah ngan sistem...sejut sikit ati aku...:p

CGG said...

hehhe..
patut la susah nak bukak lately nie

NARDtheNERD said...

haha.
i sama macam u JMR.

:P

hans said...

nuffnang pun manusia yg cipta
so memang mesti ada juga kelemahan kan
hehehehe

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

velasrizal said...

under maintenance la plak kan rini..

Pasangan Mari Menari Astro Musim Pertama 2010 Yang Layak Ke Final / Finalis Mari Menari Musim Pertama 2010 (18 Dis 2010)

- zuriey - said...

samalah tgk kat analytic nuffnang jadi nun..sedih2

papabear said...

tak kan la nuffnang saje nak buat naiya kat bloggers semua :)

Budak Botak said...

dh mula ok dh, tapi mula dr pkl 10, he3...

oktant said...

Rupanya ramai yg mengalami masalah serupa ya. Memula terkejut gak, tapi sekarang acc sy dah kembali okay.

░♥si lampu neon♥░ said...

aku hangin gak ngan nuffnang ni sebab da masuk 3minggu analitik aku macam ko tu haaa kosong jer ! tension sehhh kot ye pon nak g naik kapal..soh la orang len wat part time ganti dorang ke hahahahahah


ok ok nobody perfect =p

mummysyafie said...

jamar, akak pun macam awak gak. mmg check gak earning tu..tapi kalau terkurang or terlebih langsung tak amik tahu.

cuma yang akak perasan..sekrg macam lambat nak naik earning nye..

maslinamansor said...

aku tak perasan pun kalau ko tak bgtahu...hehehe

Amirrah Zawani said...

semalam buka.. terkejut den tgk earning ada 50 sen jep.. huhu!!!

zuar said...

bro...aku pun mglami nasiba yang sama lepas kul 12 smlm.huhu.tgk2 earning jadi rm6..siot tol..mula2 fikir cam rugi je x cashout awal2..siap tya pihak nuffnang g nape jd cmtu..punya la sdh earning byk2 jadi 6 hinggit..igtkn aku sorg je yg kna.rupanya semua..tp skrg dah ok..dah dpt blk..yippi!!!

Cik Kamoo said...

betul...betul...sy setuju...Nuffnang pun yg controlnya manusia...mesti ada kesilapan kt mana2kan. Sampai kul 11am....baru ada sorg yg lawat blog saya..hukhukhuk....takpelah....janji ada [ayat penyedap hati]

ardinihumaira said...

tadi dni tengok dah okay. yeay :D

Lagenda said...

hahaha..mak lileks jer sbb amaunt mak mmg ciput! Kehkehkeh..

baincardin said...

Demam HDR dah kembali! jom rilex layan....^_^

BeaN MorENo said...

memang ada masalah tadi kan...

seriwangi said...

seriwangi punya okey je...tak lebih tak kurang tapi BE...tambah naik adalah...sbb mlm baru bukak...lagipun earning tak banyak manapun...

Sharinginfoz said...

macam2 citer kan pasal nuff

Redbloodsnow said...

eh....ade topik hangat rupenyer nuff ni ea. asal zie x tahu menahu ea?

penaberkala said...

haha, ak pun kena gak semalam
tinggal brape sen je, dah la yg ciput dah
traffik NAN

Pendekar Berkuda said...

...macam2 la...nuffy sini situ sana....naik pening jugak la nuffies ni nantik..ahaks...


Pendekar Menyorok Di sini