Monday, December 20, 2010

Ada yang naik pelamin lagi??? Dan sah-sah bukan Hanis Zalikha yang mengatasi Siti Nurhaliza itu....tapi Siapa?

Amboi korang cepat cepat terjah entri nih ya. Ala, rilex la. Rasanya hari ini, bukan blogger je yang ligat & giat mencari dan mengoogle 'Hanis Zalikha', tapi sesapa yang tahu guna search engine, pas nak tak nak, nak gak taip kat keyboard huruf H.A.N.I.S.Z.A.L.I.K.H.A..dan [ENTER]...heheheheh...





Tapi sapa yang naik pelamin lagi tu? Bunyi dah macam orang kawin kali kedua je kan? amboi..kalo pasal benda-benda gini, laju je kan...



Sah-sah bukan si Hanis Zalikah kan, dan juga bukan Siti Nurhaliza. Tapi kalo betul Siti Nurhaliza, konfem 2011, Siti Nurhaliza akan beat keyword Hanis Zalikah dalam Google. Takper percaya, silalah...erk? Sila lah apa?????



Dan sebenarnya, siapa yang naik pelamin lagi tu? Erm, sebelum tu, nak gak tanya naik pelamin ni camana ek? 






Yang macam ni ker???








hehehehe..kalo yang macam ni, memang tiap-tiap bulan la JMR naik pelamin.....hikhikhik...peace!!! Santai di pagi Isnin, no Monday blues ye, takmo takmo takmo....

ENTRI INI ada kisah naik pelamin yang bulan lepas...:-p.....weeeee~




* apa beza NAIK PELAMIN dengan NAIK KE ATAS PELAMIN, atau NAIK ATAS PELAMIN ? eh*peninglah!!!

13 comments:

ardinihumaira said...

naik ke atas pelamin tu suruh naik kot kih3 :D

ciK mOt ©™ said...

ko dah wajib kawin ni bro...hehehe

Peri PiA said...

selamat naik pelamin :P

ejaMaria said...

duduk je la atas pelamin tu... nko punye bile?

Matjoe said...

sengal laa entry ni. naik palamin, nasik minyak, bantal peluk hidup....

hmm, kahwin laa bro

JAI said...

Kepak Kepung..kepak kepung..nak kawe sediakan tukang kompang ker? Tukang karut boleh dibagi tugas kat eyriqazz..hahaha

J.M.R said...

dni: naik atas tu nak watpe dni???

cikmot: yeah, cikmot sponsor..hikhik

pia: selamat2..

eja: nnt ill tell u..:-p

matjoe: otw bro...

jai: kompang tu bg lagu faizal tahir ek..

Shaheila Malek said...

Naik atas pelamin jadilah..hahaha

hamzah ian said...

oh hanissss zalikha

Hezesuze said...

amik aura tu uols hehe

NuNu EeRa said...

xmuat la i nk naik skali mcm ni.. ;p

░♥si lampu neon♥░ said...

CEHH KO YG NAIK PELAMIN RUPENYE =P

Kaseh NazLieza said...

sume mpunyai maksud yg sama kot..ahahaha