Tuesday, November 30, 2010

SuperCar....ko ado?

...aku memang takdo....hahahah..

meh kita tumpukan mata sesama pada jentera bertayar empat nih, kereta yang paling super abad ini...SUPERCAR OF THE DECADE!!!
Bugatti Veyron in the garage!!!!

Aku pun tak tau sapa punya nih. Tapi setahu aku la kan, ni antara kereta yang terlaju pernah dicipta kat dunia nih. Ermm..oh ya, sebelum tu, amacam mood hari Selasa ni, ada lagi baik daripada mood di pagi Isnin?? Of course la kan!!!!

Cuba korang BAYANGKAN, ye bayangkan yang korang antara insan terpilih memandu Bugatti Veyron nih? 

Bayangkan.....

Dikuasakan dengan enjin 8.0L W16 quad-turbocharged, dan mampu memecut sehingga mencecah 100kmh dalam masa 2.5saat..

Bayangkan....

..kamo berada di seat driver dengan pecutan paling laju, 408kmh di highway PLUS, takpon di Lebuhraya Pantai TImur..nak balik Besut kot..hahaha..

Bayangkan....

Betapa bangganya kamu berada dalam kereta yang terbaik dunia dan bernilai lebih USD 1.6 juta..

Bayangkan...

hanya 300unit je yang ada dalam dunia nih. Proton Inspira yang paling baik dipasang pon dah 500unit. Inikan pula kereta terlaju dan hanya 300unit jer...
-
Bayangkan....
-
-
Bayangkan....
-
 -
Bayangkan....
-
-
-
-
-
Bayangkan....
 -
 -
 -
....itu hanyalah kereta yang dilihat di Kuala Lumpur International Motor Show 2010......jadilah kan......~

dah-dah...hentikan bayangan korang tu la weih.....~


Psstt..jangan lupa Kuala Lumpur International Motor Show 2010 yang akan diadakan di PWTC bermula dari 4Dec2010 hingga 12 December 201..tak sabar weih...jumpa di pintu masuk nanti ek..erk??...aku Pak Guard kah????

14 comments:

niesz said...

kalau byngkan ni mau meleleh air liuk..hahaha..

CGG said...

wah!

azzey said...

J.M.R: Perghhhhhh! bagus dpt sebijik klu terlewat bangun nak g kerja nih!

ardinihumaira said...

kalo dni kato dni ado keto tu apo nak dikato? haha... memang dni ado keto tuh.. tak cayo sudah...


;p



ado gambo keto tuh ajo. wakakaka... lariksssssss

Lagenda said...

bayangkan smpi terbayang bayang ler..huhuhu

achik ezam said...

haku hade kelisa....kohrang hada???

maslinamansor said...

dan aku bayangkan kalau aku dapat lepas tue aku jual... jutawan jap... :)

Eazy Izzuddin said...

bro..
jom jumper di sana....
bro nk g biler?

Layans~
3 MOVIES

rAy jR...@...Aliff said...

supercar xdak..superbike ada...hak3..
mtak satu supercar...plz...kakaka

lily lotus said...

gilalah.

Sharinginfoz said...

wow sungguh cantik kalau le dapat sebijik ni

NuNu EeRa said...

bayangkan.. klu saya pakai superCar ni n awak pki superBike.. msti awk tcicir kat blkgkn.. ;)

Redbloodsnow said...

tuh kalo aku ado keta tuh... KOMPOM tros jd hidung tggi aku driver taw. maybe tuh kot ALLAH x nak bagi aku milik keta tuh kot...miahahahahaha

:D

Anonymous said...

Thanks for some quality points there. I am kind of new to online , so I printed this off to put in my file, any better way to go about keeping track of it then printing?