Wednesday, November 10, 2010

Smoke House..ada sesapa nak sponsor?

Tengok bumbung pon dah tau, cam best giler kan...:-p
2,3 kali datang Cameron highland ni, taknah lagi benti kat area Smoke House ni, apatah lagi nak stay kat sini. Tak mampu den, kecuali tetiba ada dermawan yang sudi sponsor, takpon tetiba RM1k jatuh sekepuk depan mata..~ :-p
 Kawasan sekitar Smoke House ni pon best. Kalo lah dapat dok sini, petang2 lepak ngan kat luar sambil hirup nescafe pon best. Dah la awek ramai kat area nih..wow...ni bapak aku taktao la, ushar kawasan nak dok sini ataupun ushar awek2 tu..hahahah..sori daddy!
Cam tersangat la sopan bila lepak gaya gini. Huh..nyampah lak mak ni nyahhhh oii...:-p
Suka tol makcik2 & ayah aku nih. Apalah yang excited sgt tu ek..iskh..korang perasan tak, awan kat sini, dia nyer biru tu cam best kan..i loike...~
Gedik tol adik aku tu. Adalah tu nak request pape..nak kawen ke? Gelenya...hahahahahha...
Masing-masing dengan memek muka tersendiri. sapa yang paling cute?:-p..tettt...~..tp baju hitam yang kt depan tu nampak macho kan..walaupun selalu je menangis!!! hahahah...
 Lupa nak bawak tripod, so terpaksa la suh adik bongsu aku snap group foto, so dia takde dalam foto ni la kan.. Chewah, group foto tu, dah cam kuar outing tangkap gambar lak kan..Dah namanya group foto kan, harus ada gaya bebas...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Gaya bebas yang sangat bebas..nilah yang kita panggil, A Way to Freeze Time!!! penat dowh lompat gitu, seb baik skali shot, dah dpt tngkp..bijok sunggoh photographer in..hahahah..

Amacam & camana? Ada sesapa nak sponsor tak penginapan kat Smoke House ni. Bukan peak hour, rasanya rate dia +- RM450/nite, tu pon pakej paling murah, kowt....huhuhuhu..Tenkiu la sesapa yang sudi!

* terasa nak berhoneymoon kat sini ajer..muahahahahahhahahahahahahahahahah:-p

17 comments:

ciK mOt (",) said...

perghh...i cant believe it you can jump...i???kenott...fenat mak...hehehe

achik ezam said...

kenapa nampak selim ek??????diet ek????

plain_jane said...

hahaha.. tergelak akut tgg gmbr ko yg last tu. mcm duduk terapung pun ade gak. haha

MiJa said...

ye olde smokehouse..ok gak duk sini 4 tahun lepas,room dia x byk..dinner pun ok..plg best interior dia la,sbb rasa mcm duk kt kampung2 kt england..haha poyos jer.tgh lepak ptg tetiba smpai rombongan istana kelantan,sultan minum teh daa..hehe

Matjoe said...

terbaik tp wa takmau sponser

maslinamansor said...

gambar dalam rumah tue ada tak...?
Cantik sekitar kawasan smoke house + ko pandai ambil gambar... :)

azieazah said...

Hikhikhik! Haiiii daddy...! > lambai tangan kat daddy yang manis macam sugar tuh! wakakakaka


Amboiiii ada hati nak mintak sponsor. Jap jap, nak pi cari datin kayo sponsor ko.. Nak?

hehehehehe

*Seumur idup, Kak Azie belum penah sampai Cameron Highland. Sedoiihhh!

Zezebel said...

Siap ambil gambar lompat-lompat lagi. Wuhuuuuu....

cik selamah kundang said...

cam best.total brapa habis?

- zuriey - said...

nmpak cam best je..takpenah ke sana

Adlina Husaini said...

mak aii mahal sungguh rate tu..

ko punya jumping tu mak aii tinggi kut

ardinihumaira said...

fuhh teringin dni nak ke sana

Eazy Izzuddin said...

cantik pemandangan....
jom lompaT!
hehe

Entry Baru:
*CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*

Anonymous said...

Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

atty's said...

kalau ade yg nak sponser jmr..kty pun nak gakkkkkkkkkkkk...

NenekPenne said...

tak sudi nak sponsor...muahahhaa

NUNU EERA said...

xckup tinggi lgi lompat tu..:)