Saturday, November 13, 2010

REVIEW : SKYLINE

Mekaseh bebanyak yang ntah ke brapa kali dah, coz bagi aku tiket premiere screening. Kali ni, untuk movie SKYLINE @TGV Wangsa Walk pada 10Nov2010 lepas, 2hari sebelum tayangan sekitar Malaysia start on 12Nov2010...
Mau tau camana citer nih? Nak tao apa respon aku untuk SKYLINE nih..tengok le gambar berikut..
1
2
3
4
5
 6
 7
 8
9

Kalo tengok gambar ikut susunan nombor tu, ada sesapa yang faham x? Mesti ramai yang pening kan. Ginilah, aku tak tao nak wat review camana, tp komen aku, SKYLINE ni sebuah movie yg directed by director yang berdaya imaginasi tinggi. 

So, pesanan aku kepada sesapa yang plan nak tengok hujung minggu ni, better watch out ngan susunan scene bg setiap babak. Kerana, kalo kamu terleka jer, kamo dah tak tao apa sebenarnya ngah jadi. Sekejap bumi diserang aliens, sekejap dah ok balik, sekejap cam baru je kena serang, sekejap cam aliens dah nak kalah...~hehehhe..

moral of the movie
**harus berterima kasih dengan pemberian orang kan. Tak sampai hati nak kutuk2&buruk2kan sesuatu hasil pemberian orang, walaupun terlalu sakit hati ini..hahaha..BTW, TQ NN for sponsored us 4tix for the pre-screening SKYLINE aritu...:-p

5 comments:

maCy said...

tq nn...hehe

Anonymous said...

Keep posting stuff like this i really like it

azieazah said...

Dah ada dah 2,3 orang blogger tulis, citer ni memang langsung tak best!

Nor Lyana said...

lor..xbest ka? haha..tu psl dpt wayang free..opps..nnt kwn u terasa..eh..tapi tgk gmbr u post sume nmpk best..hrmm.n bc org komen kata ramai kata xbest..thanks la bgtau..klu tak aku ni cpt terkena dgn iklan..hehe..xnk tgkla..

ardinihumaira said...

fuhh lawa2:)
bestnya kalo dni dapat tengok cerita ni