Thursday, November 11, 2010

Meh komen NAKED PIC skang!!!

Sila tenung dan lihat gambar ni dengan mata & hati...~


Yup, tu arahan dari sorang yang bagi aku, dia ni otai dalam fotografi coz dia superb dlm prektikel/teori. Sesaje dia suh aku tenung pic stoberi tanpa edit/naked pic, aku just crop & letak watermark jer..

Puas aku dok tenung, 3biji tu je yang aku nampak. Nilai2 eksotik / ekstitika(ada ke word ni?) memang aku tak nampak pa pe..atau aku hanya tengok dengan mata tanpa tengok tengok dengan hati, ataupun aku hanya tengok tanpa cermin mata? 

erk??/

Korang tengok camana lak? Apa respon korang???

16 comments:

Lagenda said...

Apa yag nak ditenung2kan? Mak nampak strawberi 3 ketui tu ajelah..

ciK mOt (",) said...

makin tenung makin nampakkk...
arghhh...stress la...aku nak stoberi jugak....huwaa...

Adlina Husaini said...

ina nampak kalau letak whip cream or celup dalam coklat pastu masuk dalam mulut..ermm terbaekkk

Sharinginfoz said...

alamak sedapnya tengok benda alah ni pagi-pagi, nampak biasa aja

cik selamah kundang said...

aku nmpk bentuk dia yang tak sama tu.subhanallah.tp aku xtaula betul ke tak.hehe

yellowie roses said...

shape yg berbeza..yg 1 terlalu sempurna..merah..shape yg chantek..lg 1 shape die xsantek...
tp isi kt dlm xtaw sape lg manis =)
my opinon je lah

Eazy Izzuddin said...

naked strawberi hehe
xD

d_LA said...

nampak sedapppp..hehe :P

Peri PiA said...

sorry komen kurang bijak ni hehe

berry tu cuci dgn air garam ke?

Hezesuze said...

yg lebar sikit tu jantan
yg slim tu betina ahakss

lotikus disarimankan said...

ada 3 bijik starwberi
mak strawberi
apak staawberi
anak strawberi
oh...keluarga strawberi abru balik mandi laut.

maslinamansor said...

tak semua buah strawberi bentuk sama... macam manusia gak...

ardinihumaira said...

err.. nampak stoberi yang lazat dan sedia untuk dni ngap :D

mamai said...

hmmmm one word sedap

mama tisya said...

strawbery tu kalo cicah coklat lg sodappp...kekekeke

Iena said...

aku nampak 3 bijik strawberry yg masak ranum sdg berendam dalam mangkuk...
3 3 nampak sedap...