Monday, November 15, 2010

||How To Beat the Monday Morning Blues||

Ni bukan tips atau pun Sharing Session..
ini pertanyaan ye..

How To Beat the Monday Morning Blues???  

MODE : :-(

Motif letak gambar Yuna dalam entri bertajuk ||How To Beat the Monday Morning Blues||???? Yuna boleh tolong beat the Monday Morning Blues atau bila tengok gambar Yuna leh beat it? Owhhh...OMG!!!

la laaa  laa... laa..

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain.....

 Dulu tak suka Yuna, sejak haritu, dah start suka...adakah & apakah???...:-p

MODE : :-)


10 comments:

ciK mOt ©™ said...

arghhhhhhhhhhh....hang ni pung...
makin blues monday aku..
mood raya sudah datang...

ardinihumaira said...

mengapakah? hehe

Eazy Izzuddin said...

salam bro...
bro pegi ke kat the curve sabtu lepas...
tgk shout awards...
i think i see u...
coz im there tooo
hehe

hitme back bro..
xD

ejaMaria said...

owh... layan lagu baru Yuna - gadis semasa lagi best... ;p

Yatre Hayati said...

sejak bila dan kenapa suka yuna?? share la...:)

Nor Lyana said...

dlu ang xsuke yuna sb pa? aku msh tak suka jgk..haha..

Hezesuze said...

yelaaa...ri senin ler malas betul nk bangun pagi sbb nk anto anak sekolah...tapi now sek pun nk start cuti kan..haruss ler xde monday blues hahahahha

Lagenda said...

ayokkkkk..tatayok kalo ada org kena beli bunga untuk pujuk aweknya sentap!!

ken said...

sekejap lagi friday! :P

NuNu EeRa said...

lgu die okkey la.. tpi ttp xleh nk minat.. huhu.. FT 4eve..;)