Sunday, November 14, 2010

"Go Crazy with Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza"

**PESANAN PENAJA : Sebelum teruskan pembacaan di sini, sila buka mata luas-luas, sila jaga tahap nafsu lapar kamu, dan sila nikmati kelazatan setiap hidangan yang digambarkan di setiap foto**

Sapa LOVE PIZZA pasti LOVE CHEESE. Tak cukup dengan 1 jenis cheese, Pizza Hut tambah lagi 5 & here it is - EXTREME CHEESY 6 PIZZA!!!

Kenapa aku suka pekena  Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza yang nih?

Sebab PERTAMA : Kamu tengok la sendiri, asasnya Pizza Hut ni sendiri didatangkan penuh dengan CHEEESE daripada 6 jenis ; parmesan, mozzarella, romano, cheddar, provolone and Monterey Jack!!! Kombinasi yang terbaik untuk sesiapa yang gilakan keju atau omputihnya CHEESE!!!! Untuk episod kali ni, kamu boleh meng'upgrade'kan lagi Cheesy 6 Pizza tu dengan Cheesy Hawaian atau Cheesy Pepperoni mahupun Cheesy Chicken. Dan aku pilih Cheesy Pepperoni! Rangup dan lazat wooo...
Sebab KEDUA : Aku rasa feel bangat tika cut satu per satu potongan pizza nih. Terasa kelembutan & kekenyalan keju-keju daripada gabungan 6 jenis CHEESE nih. Tak caya, try la. I Feel Good....~
Sebab KETIGA : Dengan jenama Pizza lain, feel ni amat sukar didapati. Potongan Cheesy 6 Pizza ni ditarik perlahan-lahan bersama kelazatan kekenyalan cheese sebegini. Tengok gambar pon dah terasa feel dia..Tak gitu?
Sebab KEEMPAT : Lelehan cheese/keju yang menggiur dan mengghairahkan. Tipulah kalo aku cakap, air liur tak meleleh dengan limpahan keju gini. I LOVE CHEESE & of course la I LOVE CHESSY 6 PIZZA by PIZZA HUT!!
Sebab KELIMA : Believe it or NOT..dengan penambahan sos cili di atas Cheesy 6 Pizza ni, kamu akan rasa seperti di awang-awangan. Seolah-olah stokis Pizza Hut ni, kamu yang punya! Oh parmesan!, oh mozzarella!, Oh romano!, Oh cheddar!, Oh provolone! & Oh Monterey Jack! All CHEESE in ONE bebeh..6 Cheese, 1 Pizza & 1 Malaysia! bukankah ini yang kita mahukan...?:-p
Adoyai..nak sebab apa lagi? Kadang-kadang, sudah menjadi lumrah alam, KITA AKAN SUKAKAN SESUATU TANPA SEBAB..I Love Pizza Hut's Extreme Cheesy 6 Pizza coz there is something special IN IT! So what??? Let me eat 1st okkey...~ :-p
Kalau kamu tanya aku, kenapa sukakan Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza nih? Aku just show gambar di atas as my answer. Can u understand it? Thank You....~:-p
Atau, mungkin gambar di bawah ni menjadi jawapan aku...~
Faham tak? 
Got it?

Tu pasallah...

I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!

17 comments:

Lagenda said...

Gud luck bebeh!

J.M.R said...

lagenda: mekaseh mak..:-)

░♥si lampu neon♥░ said...

MENANG MENANG GO GO GO !!

J.M.R said...

neon: ko dh nah menang..best tak RM2000 tu?

theeggyolks said...

good luck :D

J.M.R said...

eggyolk : THanks:-)

amirul said...

perghhh... nampak sedap & terliur... :p

Nor Lyana said...

nmpk sedap gmbr pizza ko amik tu..hmpr tergugat keimanan aku, untila ko letak pic ko..baru aku xrs nk sgt pizza tu..sb muka ko mkn pizza tu cam muka cam xsedap..huhu

darkbatman said...

gudluck bro!hoho

Eyriqazz said...

nyam2 sedap...blom cuba lagi ni.,.kena terjahh...

ardinihumaira said...

nyumm!
Goodluck:)

Weeda said...

waaaa...sedap nya...walaupun dah pernah makan tapi still terliur ttengok orang lain makan...

gud luck~

ejaMaria said...

akak dah try pizza cheese ni... tapi bukan taste akak la... walaupun akak suke cheese... tapi bila 6 cheese bergabung rasa cheese jadi masin sangat la... tak best plak...
errr... akak mmg tak brape 'makan garam'... hehehe

NuNu EeRa said...

gudluck.. klu menang nnti leh la blnje piza..:)

NuNu EeRa said...

gudluck.. klu menang nnti leh la blnje piza..:)

hazman aka species1980 said...

yesss... makan pizza ngan SOS CILI pun sodap..... ;-p

Teh Tarik Drinker said...

excellent post! all the best!

tehtarikmemoirs.com