Monday, November 22, 2010

Birthday Party :: TM- Everyone Connect at e@Curve

Antara event indoor yang happening di e@Curve nih..biasa takat nyanyi ala-ala lagu raya, tak pon joget lambak. Kali ni, bukan takat Bunkface je yang wat lagi meriah, tambah lak ngan pro-gamers yang cun melecun dok ber'perang' kat tengah-tengah Centre Court e@Curve..rasanya ramai yang lebih tumpukan perhatian kat si Summer Ash daripada dok tengok skrin game Sudden Attack...:-p...
 I CAME
I PLAYED
I CONNECTED
Gamer cilik, tapi tetap kalah ngan gamer cun, Summer Ash..wow!
Performance dari Bunkface sangat layan ok. Makin lama, aku cam layan lak lelagu dari Bunkface ni, padahal masa awal2 cam dam giler ngan diorang. hahahah..
Event diemceekan oleh si Hunny Madu ngn sorang mamat lagi(lupa nama daa..)..suka sangat ngan cara dia handle event. 3,4jam nyer event pon kompom tak buhsan lah..
 WAh2, part ni paling best. Kata besday part kan, mestilah ada hadiah kan. Tp bukan utk EC, tapi untuk mereka yang datang event nih. Dalam belon tu ada sekeping kertas yang tertulis hadiah2 yang boleh diredeem. Part berebut-rebut nak pecahkan belon tu yang best tu. Siap ada yang pijak2 belon, tapi bila pecah, kertas yang kat dalam tu terbang ntah ke mana. Tak rezeki kan...hahahahah
 Comel kan? Ke cute?..eh, bukan gambar kat atas ni, ni ha gambar yang kat bawah nih..heheheh...:-p
ProGamer - Summer ASh a.k.a Duta TM Unifi..mesti korang perasan kan iklan Unifi,ala awek yang ngah men game, then gelak2 ngan kekawan dia sambil bergayut free..
Antara hotbloggers2 yang hadir hari tu. Masing-masing bawak pulang baju oren. Pasni gath korang, leh pakai baju tu kan...
Wow..wow..wow..marah tol aku bila ada orang curi-curi amik gambar nih..auww...
Bersama BUNKFACE..not bad PR diorang nih. Kagum lak aku ngan style diorang nih..huhuhu..tapi FT tetap FT maa..hahaha...
Ni jer yang mampu diredeem. Ada tu sampai dapat berbakul-bakul ko. Tu yang best bila ada event gini. At least takyah la dok pi beli baju kat pasar/sales memana. Paling kurang RM5 selai kan. Kan dah jimat tu..huhuhu..

Akhirul kalam ; HAPPY BIRTHDAY TM-EVERYONE CONNECT!!!..

13 comments:

NuNu EeRa said...

programmer vs ProGamer.. pening..!

Lagenda said...

lebau si JMR senyum bila posing teoi awek!! Miahahaha..

shaffique said...

wow, bestnya dapat bergambar dgn bunkface. ;)


My latest entry : Gambar Produk Apple Yang Dimusnahkan

- zuriey - said...

banyaknya dapat redeemm..jelesenya tgok..tak dapat nak join..huhu

Hezesuze said...

bila ler weols dapat join event2 nuffnang nie hehe

maslinamansor said...

dah la cantik... progamer lak....

AngahSayang2314 said...

hehehe suka ye kalau bergambar ngan pompuan hehehe..

apa2 pun4llow u & jgn lupa kita tukar2 link

Sharinginfoz said...

meriah betul

kak ina kl said...

memang best kan...akak ambil gambar yer..tq

ardinihumaira said...

beshhhnyeeeeeee.. jeles ni :D

cik EPAL said...

macam best je. tak pernah lagi pergi event event camni. bila lah nak pergii

Eazy Izzuddin said...

pergi jugak....
x nmpk pun bro...
hehe

Kaseh NazLieza said...

nama pun die hard fan FT kan....=)