Tuesday, October 12, 2010

Welcome Back...

Kalo Gangstarz luh, Faizal Tahir selalu sebut 'Welcome Back' ngan nada penuh semangat, dengan intonasi penuh bermakna & aku sangat suka. Hikhik..Dan hari ni, cam terngiang-ngiang lak ucapan 'Welcome Back JMR' ke dalam arena ni, gelanggang yang aku cipta sendiri, dan bukan hanya aku sorang yang dapat membaca&memahami, tapi kamo, kamo & kamo juga mampu..aiyoo..ayat takleh blah..

Terima kasih, terima kasih & terima kasih lah pada mereka yang terus berkunjung ke laman blog JMR ni, walaupun tidak terupdate since dr 4 Oktober 2010. Huh..selepas setahun aku sentiasa update hari by hari, akhirnya tewas gak. Orang cakap, hidup tak selalu indah kan. Kekadang di atas, kekadang di bawah, buhsan di atas, skali skala lepak kat bawah, ada baiknya gak. Leh sedarkan diri sendiri tentang ERTI HIDUP..

( mode : Hanyut by Faizal Tahir )

Ada gak yang tertanya-tanya mana JMR menghilang..ada yang aku reply msg, ada yang tak sempat nak reply ataupun tetiba je takde mood nak reply. SOri, maaf, gomen & ampun yang teramat sangat. Nak cakap terlalu bz, takde la sangat pon. Nak kata tak sehat, boley la lagi jejalan kat PICC, Jalan TAR & DCurve. Thanx la yang menyapa & cakap " Saya suka baca blog awak..."..hikhik..aku sangat menghargai sapaan cam tu. Even blog picisan, ada gak yang sudi menyapa ala-ala sapa Faizal Tahir, " Saya suka dengar lagu awak, tapi saya donlod je, CD mahal..."...hikhik...TQ! Dan teruskan membaca jmr23.com ya. Hujung bulan, ada rezeki lebih, saya cashout dan belanja sumer. Huh..cam dah nak pancing undi je cara memujuk ni kan, mampu ke nak blanja sumer ngan duit seciput jer?!!..takpela kan, ada banyak buat cara banyak, ada cara sikit buat cara sikit...btol tak?

InsyaAllah, blog ni akan sentiasa terupdate dengan pelbagai bingkisan, tak kisah la ala-ala peribadi/personal ataupon dengan kisah bz body tentang orang lain. Asalkan terupdate kan. Eh2? tak nak ek, nak cerita pasal fotografi gak ye. Ke nak review pasal updated movie. Oh ya, dah lama tak wat review movie kan. Dan review @jmr23 adalah review berdasarkan pengalaman aku nengoknya sendiri. Tak main la takat google pasal movie tu, then buat review. Mana besh gitu kan bang..Tapi kan, lama-lama aku tak update pon, selalo gak aku berblogwalking ke beberapa blog korang, tapi tak banyak la. Masa & kesihatan amat tidak mengizinkan & alhamdulillah, hari ni dan hari seterusnya, dengan rasminya aku kembali ke dunia blog ini....

MAAF & TERIMA KASIH BEBANYAK KEPADA KAMU........................................

...kalo mood sharing datang, akan aku kongsi kisah seminggu aku tanpa jmr23.com...........

7 comments:

Kancilbiru said...

welkam bek!!!!!!!!!!!!!!

NUNU EERA said...

yey..! jmr23 da kembali activ..;) byk gmbr2 i yg xupdate ni.. ;p

velasrizal said...

biasa la tu..kdg2 mood mmg hilang jap nk tuilis entri..

Promosi Blog Di Facebook Orang Lain ?

ejum said...

terbaik..aku pon dah lama menanti update entry terbaru dari JMR23..hehe

maslinamansor said...

dah sihat pun ko...
Welcome back...!!!

kak ina kl said...

welcome back jmr..gi mana tu?

maCy said...

boleh pulak tiba2 rasa takde mood nak reply.hihi