Friday, October 22, 2010

Perhimpunan Agung UMNO 2011

Setiap tahun, memang aku taknah ketinggalan baca banner2 & bunting2 pasal persidangan umno ni kat tepi-tepi jalan. Dan memang aku notice sangat pasal persidangan ni tetiap tahun, sbb jalan area2 ke PWTC tu kompom2 jamm. Kesesakan yang luar biasa okkey. Dan setiap tahun gak la aku tertanya-tanya, apa ada kat sana sebenarnya. Kenapa orang ramai berminat ke sana, walaupun tak dapat masuk ke dalam dewan, duk luar dewan pon jadi. 

Apa istimewa sangat ye pasal persidangan agung UMNO ni ye? Terasa lak nak pergi menjenguk ke PWTC ptg ni, perlu atau tak perlu ek? Kurang-kurang nak gak merasa kebestan persidangan nih..tengoklah, ada masa, pas kije, terjah ke sana jap..itu pon kalo mood nak ke sana ada lagi..hikhik..

Ada sesapa dah pergi? Ada apa sana ek? Best?

10 comments:

.s.o.f.i.a. said...

cuba tanya kak nana..... katanya tahun nie dia join persidangan......

all that i know, kat luar tu banyak orang bukak gerai jual barang..... ada gerai jual kuih bingka. yummy!!!! =)

Matjoe said...

persidangan yg x menarik

Nana said...

chet mcsoap..1 dunia nk bgtau aku g sana.bkn join persidangan la,jg booth bernama je.

btw jamar,akak sempatla masuk kt tmpt jualan smlm..blh kata 90% org jual kain,tudung n brooch.yg lain2 adala perfume,supplement,makanan sket2..tu je.kalo nk murah g last day,time tu slalunye org kata dorg lelong

MOFASAD said...

bunting ke banting?

puteri UMNO said...

it's bunting in english.. klu banting 2 tmpt sosilawati kne bunuh.. huhu.. JMR.. sy nk ikut jgk..!

Hezesuze said...

insyaallah kalo xde aral melintang esok weols pergi sana sbb ada jualan lelong..,hahahahahahaa

dotblogspotdotkom said...

ntah le.... dapat elaun kot kalau join perhimpunan tu.....

Anna Boleyn said...

baca komen2 kat entry ni baru tau yang rupanya ada jualan2 kat sana. lebih berminat dengan jualan dr persidangan itu sendiri. hehe ;p

Tomato Gurl's Life said...

rasa bosan je kot...politik ni banyak dengar omongan kosong+kutuk orang2...xkira la kat mana...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam ziarah...


lah...dah terlepas..my family kat sana...

aras 2, booth 40..

tak apa..lain kali pi yer