Friday, October 29, 2010

Menang Saguhati Contest Pizza Hut Fish King - Pose, Snap & Win!!!

Alhamdulillah..rezeki yang ditunggu, tiba jua akhirnya. Dah memang rezeki adik2 aku & my parents kot, kasi diorang je la sumer voucher Pizza Hut RM150. RM150 untuk 4orang, memang terbaek la kenyang hujung minggu ni nanti kan. Thanx to Pizza Hut & Nuffnang sebab hebahkan pasal contest ni. Tak sia-sia minat aku  dalam fotografi ni, ada gak hasil sikit-sikit..heheh..Even tak menang wang besar cam Si Lampu Neon, menang saguhati pon, masih berbaloi-baloi gak kan. Ini  entri ||Big Fish Moment with Pizza Hut|| yang bertuah tu..hope next contest nanti, leh menang wang besar juga!
 Suka sangat ngan servis ABXexpress, walaupun tak jumpa alamat umah, tapi tak pernah give up call aku, sampai betul-betul depan umah. Kan bagus kalo Pos Malaysia pon macam ni gak.
Tahniah untuk aku!!! Dapat tengok voucher je, gambar ni pon disnap oleh adik aku, Ina. Jadilah, janji ada gak something untuk diorang on Deepavali nih..hahahah..Nway, selamat menjamu selera ek..jangan lupa snap pic untuk Cheesy 6Pizza lak. Leh wat modal nak join contest tu nanti..untung2 dpt RM2000 lak..amin...~

12 comments:

Hezesuze said...

tahniah!! tahniah!! bleh arr banje weols makan....agagagaa

p/s yup! mmg weols buat catering huhu

Kancilbiru said...

wahhh makan besaq la nanti.....banyak gak 150 tu...

ardinihumaira said...

wahhh tahniah! dni tak menang pun sobsss..

- zuriey - said...

congrates..banyak gak tu rm150

JAI said...

Wahhh..ok bro..set tempat mana gua nak angkat lu..kita pekena Pizza..wakakakaka..tahniah wehh

NUNU EERA said...

yup.. xsia2 jgk.. esk cheezy 6 piza plk.. yey..!

Ery Farieha said...

wah wahhh!

maslinamansor said...

aku memang teringin nak masuk cheezy 6 piza. Kot2 rezeki aku lak... :)

Taniah, dapat 150... makan besaq gak la..

Anonymous said...

Hey, something is wrong with your site in Opera, you should check into it.

Anna Boleyn said...

waa..congrats! jmr ni sll dpt kan klu join pape dngan nuffnang. hana mcm da give up lerr nk join contest wuu...

ken said...

cool and congrats :)

IxoR@ said...

wah tahniah!!!

berbaloi-baloi gak eh...

makan-makan... jemput cik pora tak ?

:P