Saturday, October 23, 2010

BLACKBERRY TORCH 9800

Minggu lepas, survey Blackberry Curve, nampak Blackberry Bold, minggu ni lak terjumpa Blackberry Bold 2..nanti2lak Celcom nak launch Blackberry Torch 9800 lak. Kenapa cepat sangat production Blackberry nih? Adakah disebabkan penggemar Blackberry pakai smartphone ni lebih drp satu BB setiap orang, atau ciri-ciri pada Blackberry tu sendiri yang menarik hati? Drp yang bukan penggemar mcm aku ni pon leh jadi gemar, kalo tengok ciri-ciri terkini Blackberry Torch 9800 nih!!!
Kenapa korang patot miliki satu Blackberry Torch atau pendek ayat BB Torch ni? Eh, nak ada 2 pon tak kisah kot. Sapa kisah. 
- Sambungan Internet di mana sahaja korang berada. So korang leh hantar&reply email sesuka hati di mana-mana sahaja. Selain drp SMS, korang gak mampu berInstant Messaging atau Blackberry Messanger/BBM tanpa had. Wow..

- Eh, cuba korang tengok skrin BB Torch, It's 3.2inch! Ada keyboard dan touchscreen dalam satu smartphone. Terasa bosan guna keypad, boleh guna skrin sesentuh lak. Tak gitu?

- 5MP camera. Bukan setakat megapixel je tinggi, siap ada autofocus dan image stability. Confirm output gambar terbaik & menarik. 

- Kalo dah namanya ciri-ciri terkini, takkanlah nak ada memori kecik je kan. Dengan microSD, korang siap leh upgrade sampai ke 32G. Kiralah berapa banyak tahun video harijadi korang leh muat dalam saiz sebesar tu. 

- Facebook, Twitter, flickr, Myspace etc - dah namanya smartphone, tak smart la kalo takleh link ngan laman sosial ni sumer. Bila-bila masa, dan di mana-mana sahaja leh upload latest photos & juga status terkini.
kan dah cakap, kat pitstop pon sempat update status!

::Nak miliki satu? ya, anda mampu..dengan CELCOM::

Jadilah 100 orang pelanggan CELCOM yang pre-register & melanggan CELCOM Exec Postpaid plan dan anda mampu memiliki BB Torch ni!

- Check link CELCOM Exec plan untuk info yang lebih lagi-

29Oct2010 ni, CELCOM akan launch BB Torch ni! Sesapa yang pre-reg awal, berpeluang mendapat lebih banyak untung!
- Jabra Bluetooth Headset bernilai RM125
- 8GB Micro SD Card bernilai RM68
- Energizer Portable bernilai RM58
 
·         Stay ahead with Blackberry on Celcom – the fastest, widest, clearest mobile network!
·         Celcom is Malaysia’s No.1 Blackberry provider, with the best Blackberry smartphones and plans!

 Saya adalah Nuffnanger, so bolehlah bagi satu satu!  Celcom is giving away 2 units to 2 lucky Nuffnangers!

Amacam, mahu atau tak mahu? Pasti mahu kan....berbaloi memang berbaloi....~                               








6 comments:

- zuriey - said...

good luck!!!

Tomato Gurl's Life said...

sy tak mahu..hehehe..
btw good luck!!hope ur de lucky one ;)

ardinihumaira said...

kalo dni dapat free bestnya :D

ishiko said...

blackberry.. oh blackberry....

Rozali said...

Assalamualaikum JMR

salam ukhwah
salam perkenalan
terima kasih sudi bertandang ke PHD

Wassalam

JAI said...

Wah gud luck bro..