Tuesday, September 7, 2010

Tak sabar tunggu esok...

Oh ye..hari ni bukan last day, esok last kije..so esok yang dicari-cari..masih melengah-lengahkan packing barang-barang. Maybe malam nih. Kalo tak, pas kije esok je..hahahaha..takpon sumbat je dalam kete, takyah packing segala bagai..

Korang dah kat kampung ek. Best le tu ek. Takpe2..aku masih tenang di ofis ni, sambil-sambil buat busy giler babeng. Dalam ofiz berkumandang lagu raya pon, dah lali...mana taknya, dalam toilet pon still lagi jelas kedengaran Sesuci Lebaran & juga Selamat Hari Raya...

Ucapan selamat hari raya? Nantilah dulu..lambat lagi raya kan!!! Saje nak sedapkan hati...Huh...

Bagi yang mao balik kampung hari nih, HATI-HATI DI JALAN RAYA..tak ingat kat aku takpe..tapi ingatlah orang yang tersayang....

11 comments:

MOFASAD said...

selamat hari raya j.m.r!

ardinihumaira said...

dni belum balik kg :D

ejum said...

selamat hari raya JMR>.kueh raya dan duit raya jgn lupa..hehe

Kaseh NazLieza said...

sbr bro..akn tiba jg saat utkmu nanti...wahahahahaha

maslinamansor said...

aku pun tunggu esok je.... esok jer... esokkkkk

- zuriey - said...

saya pun xsabar tunggu besok..besok balik kampung..huhu

Lagenda said...

Nasib kita daaa kena kerja!!! Tp x pe..pastu kang kita cuti lama2

atty's said...

Selamat hari raya ..andai ada salah dan silap
sepanjang berblogging..nie kty minta ampun dan maaf..

lionteen said...

lionteen tade kg..
umah nenek kat KL..

terase nak ry kat kg ikut suasane kg..
lalalalala

monica said...

hati2 d jln raya n selamat hari raya.. =)

NUNU EERA said...

ati2 dijalan raya n ingatla org t'sayang ni ye..;)