Thursday, September 23, 2010

Sejuk mata memandang Wanita No 1 a.k.a Rosmah Mansor mengaji Al-Quran

Kan......~ sejuk mata memandangkan. Teringat tika nenek aku memperdengarkan aluanan ayat-ayat suci al-Quran pada majlis akikah cucu. Eh2..tapi cam pelik jek gambar nih. Nape jambul terkeluar tu. Bukankah sudah tidak menutup anak rambut & tak kena etika/prosedur mengaji. Am i rite? Betulkan aku jika aku salah. 

Ya ampunnnnnnnn...kebaboooo!!!:-)

15 comments:

Lagenda said...

mcmana tu??? Ngaji ngadap kalam suci tp jambul tetaaaap manthain??

Opss..jgn boom mak!

ardinihumaira said...

isk3... sian dia... etika mengaji pun tak tahu... sepatutnya tutupla aurat masa mengaji.. macam tu juga masa solat... tau la freehair.. tapi hormatilah Al-Quran, kan? huhu... apa nak jadi

░♥si lampu neon♥░ said...

rosmah oi ~~ aku terkata aku dibuat nye..kalau aku tgk dia ngaji live...aku dah guling2 dah kat situ..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

errrr

J.M.R said...

kubur masing2 kan..whoz care!..hikhik..

Sharinginfoz said...

apa-apa pun diharap kita semua rasa seronok untuk mengaji

kak ina kl said...

tak berani nak komen dik..kang kena isa lah pulak..

tak per..contest baru ajer di lancarkan semalam..masih byk lagi masa..minggu ni tentu banyak open house..lehlah snap guna kamera mahal kamu tu

PinQib said...

beselh.. orng butew hukom hkam


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kesyahduan dipagi rayer
Kontes hamzah-ian

Lelaki kurang otak
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

joegrimjow said...

ekekeke

Hazwan Arif said...

erkk..xtau pape die ni...

MASA Dah TIME said...

sejuk mata memandang jambul rosmah

.s.o.f.i.a. said...

tak tutup aurat tu haram
tak tutup aurat time mengaji quran tu haramJ.......

ooops, bukan aku kata!!! ada orang lain kata...... KABABOM!!!!!

Peri PiA said...

salam

dah lame pia xdtg sini,hehe

memang btl pon,tutup aurat betul2

truth is sangat pahit

Oong-ong said...

protokol masuk istana..protokol makan malam kat hotel..semua boleh ikut.tp protokol mengaji..xtau plak..

||| PöJìé PööH ||| said...

Kang kalau pakai tudung molek², tertutup jambul, orang xkenal Rosmah Mansor.. Skrg kann fesyen pakai tudung nampak jambul, apa kelas tutup².. Lantak pi la hukum hakam.. Itu kata mereka laa..

Love,
PojiePooh Abdullah