Saturday, September 18, 2010

Open House Tepi Pantai!!!

Wah..dah dekat 10hari kita beraya ek. Pantas dan cepat masa berlalu. Tapi rasanya masih ramai yang belum masuk ofiz lagi pas raya nih kan. Layan giler korang! Sangat jeles okkey...
In fact, raya ke-3 aku dah start kije, demi mencari sepinggan dua nasi. Dah buhsan asik makan nasi himpit jer! Tahniah kepada ex-skolmate aku, Che Zaliati yang dah selamat diijabkabulkan dengan Khairi pada hari raya ke-3. Sekali lafaz je, sempoi la bro, walaupun penat datang dari jauh, tetap macho jabat tangan ngan Tok Kadi. Dan gambar atas ni adalah gambar outdoor pas majlis persandingan mereka. 

Act, tempat tu  adalah tasik dekat ngan Pantai Bukit Keluang, Besut, Terengganu, tempat shooting filem Hikayat Merong Mahawangsa. Tepi pantai takleh shoot gambar coz setiap ruangan tepi pantai tu, penuh ngan orang woo, mungkin mereka ngah beraya /open house ala-ala Beach Party. Tensen gue takde tempat nak shoot!!! Seb baik ada kawasan bekas tasik yang cam unik je dia nyer lighting...Setel!

Rasanya weekend ni banyak destinasi open house yang bakal korang pergi kan. Enjoy it! Jangan terlalu over sangat membelasah lemang, ketupat, rendang tu, kang tak pasal-pasal klinik/hospital FULLY BOOKED  lak pasnih..hikhik

Klik JMRtangkapgambar untuk lebih banyak foto!!!

4 comments:

ishiko said...

Ohhoo.. ade gamba baru.... >__<

.s.o.f.i.a. said...

che zal!!!!!! my junior kat faris ngan kat ittho!!!!! dah langkah bendul!!!!!!! omaigod!!!!! aku lum kawen...... sob sob!!!!

lionteen said...

klau lionteen kawen,ley la pggil jmr yekn tuk tgkp gmbr....hehe

Anonymous said...

электронные сигареты лучших производителей - розницные цены на сигареты