Friday, September 17, 2010

Nasi Goreng Pattaya JMR

Semalam cuti kan. Cuti Hari Malaysia kan. ok gak ada cuti semalam. Sekurang-kurangnya ada gak masa lapang nak berkunjung ke open house sempena Aidilfitri kan. Ke korang dah muak & tak lalu dah nak pekena lemang, ketupat, rendang, nasi himpit sumer? Sebenarnya aku pon dah tak lalu nak telan semua tu, drp raya pertama sampai la raya ke-5..pagi petang siang malam, makan,cium,bau selera raya jer..
Taraaa..Nasi Goreng Pattaya JMR..giler special nama & giler aku kencing korang. Act nama makanan ni Nasi Goreng Pattaya je..yg JMR tu saje nambah. Almaklumlah, nampak atas telur tu cam 3 huruf tu jer kan. Memang pon..dan juga bukan aku gak yang masak, aku just letak sos cili je atas telur tu. Mamak nama apa ntah kat Restoran Dmamak kat ngan Taman Melati tu. 

Sedap gak pas lama tak pekena nasi goreng mamak ni. Banyak pon banyak, rege lak not bad, RM5.50..siap leh wat nama sendiri lak kat atas tu. Tapi maksimum 3huruf je muat k, kalo korang nak tulis panjang2, cam Hanis Zalikha ke, BeautifulNara ke, Eyriqazz ke memang tak dapat la, apatah lagi SharingInfoz...hehehehe...

Orang cakap raya ni sebulan. Tapi laratkah kalo selama sebulan asik nak makan menu raya jer. Tetiap minggu open house, mampukah??

3 comments:

Aizat Shafiq said...

sodap nampak...
=)

NuNu EeRa said...

nnti u wat la open house menu nsi goreng pattaya..cnfim xjemu..;)

ken said...

haha.. i love pattaya =)