Wednesday, September 22, 2010

HERMES : Dapat hadiah keychain lagi..eh keychain ke apa nih???

Selamat pagi & selamat hari raya yang ke..eh dah berapa dah ek? Ok, mood raya tengah-tengah minggu gini harus ke laut luh. Weekend ni baru ke darat okkey! Semalam update entry pasal keychain, then masuk je ofiz semalam, dapat prezen keychain lagi. Ni kiranya panggil keychain ke apa ek, letak kat henpon kan benda alah nih. Pedulikan la..janji tengok barang, cam barang baik je. HERMES gitu!! 

Huh..ini Hermes, rupanya bos aku yang kasi, baru balik dari oversea k. Diulangi oversea~, walaupun aku tak tao bos yang mana satu kasi aku..hahahah..janji oversea & HERMES...bangga....~

Kuar je drp ofiz, menuju ke toilet..eh2..korang pon dapat gak. Eh ko dpt & ko pon dapat gak. Siap ada kaler macam2 lagi. Owh, ingatkan aku sorang je yg dapat, ramai gi yang dapat rupanya. Tapi yang peliknya, benda sama je, kaler je yang lain, yang tu Made in Paris, Made in US, Made in Italy & mcm2 Made in lagi lah...

Baru aku tingat, diorang gi training kt CHINA 3minggu. Tetiba datang rasa was-was, ni Hermes Made In China, or Made in Paris??..harapnya bukan Made In PS...muhahahaha..pa pe pon, tenkiu bebanyak, dan gunakan tanpa was-was okkey........!
**harus dipakai & ditayang-tayang depan bos tersebut~..hahahaha**

4 comments:

Matjoe said...

buat contest tawarkan hadiah ni. ahakss

.s.o.f.i.a. said...

ha ha..... keturunan nya diragui..... =)

NuNu EeRa said...

owh.. klu rase was2 dgn hp chain 2 meh la cni..huhu..

Kaseh NazLieza said...

dpkai dpn boss utk mngambil ahti boss..eheheh