Wednesday, September 8, 2010

Hari ini..ye hari nie la..

Semalam lagi aku dah pack barang. Nak cakap tak sabar nak balik, petang ni baru aku gerak. Kalo betul tak sabar, last week lagi aku gerak dow..Harapnya perjalanan aku petang ni berjalan lancar dan selamat tiba di destinasi, dijangka pada waktu sahur esok pagi..Ececec cam dua hari perjalanan lak kan..

Nak tanya ni, korang yang dah kat kampung, apa ngah bikin skang ni ek? Mesti ngah seronokkan..

Ok..sambung wat kije sambil dengar lagu raya...~

15 comments:

Cik GuLA-GuLa said...

selamat hari raya bro!

hati2 dlm perjalanan:)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

nak sedapkan hati...kna la wat kjer sambil dengar lagu raya...huaaaaaaa

lAl said...

weh, balik lek lok taw... jaga diri... :P Selamat Hari Raya Aidilfitri..

ardinihumaira said...

dni belum balik kampung. hehe.. kampung dekat je dengan rumah... jadi balik kampung pagi raya. skang busy duk jahit baju raya dengan buah kek raya :p

ProfHariz said...

Haha bro insyaAllah selamat sampai ke destinasi k.. Hati2 Bro :)

New Entry ProfHariz
Bila Takbir Raya Bergema Hatiku...

Syima said...

selamat hari raya...
berhati-hati ketika memandu.biar lambat skit asal kan selamat...

balik mana?

maslinamansor said...

Aku pun balik hari nie gak... tak sabar2

Selamt pulang ke kampung yer. Kirim salam kat keluarga.

Selamat hari raya dari maslinamansor sekeluarga

baincardin said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)

lionteen said...

beshnyeee...
lalal..
kim slm org kg sume yek..
hehe..

kene ikut cakap suami la..

Sharinginfoz said...

semoga dipermudahkan segalanya

NUNU EERA said...

i bru smpai kg pagi tdi.. ni tgh kemas2 umah ni.. semoga p'jalanan nnti lancar.. klu jammed gnekn GPS, okkey..

enyheartsdiamond said...

tak ada feel lah raya tahun ni :|

SHIKIN said...

wah JMR..teruja nye nak balik kg. selamat hari raya. hati2 dijalanan.jgn lupa bawa balik baju raya..nanti tak raya plak dgn baju baru.

hazman aka species1980 said...

Blog www.hazmanfadzil.com ada buat giveaway. Kepada visitor untuk TIGA hari raya berturut-turut:

RAYA PERTAMA – 5 pengomen pertama dapat duit raya RM XX
RAYA KEDUA – 5 pengomen pertama dapat voucher JUSCO
RAYA KETIGA – 5 pengomen pertama dapat voucher JUSCO

kisahsensasi said...

Semoga happy dan riang ria di HARI RAYA nie...