Thursday, September 9, 2010

BONUS RAYA drp Nuffnang & Maxis!!!

Setelah kemarau Buffered Earning selama sebulan lebih selepas tukar domain kpd jmr23.com. dan terkuburnya jmrblackfinger.blogspot.com,.akhirnya, sempena Aidilfitri ni, merasa gak berhari raya bersama BE drp Maxis dgn campaign Maxis Q3 LB..Walaupun masih sikit, tapi takpe, harapnya ni satu permulaan yang baik.
Sempena bulan baik, hari baik ni, harapnya space BE aku tu terus terisi satu demi satu.  Bukan berblog semata-mata BE, tapi seperti tajuk entri, ini adalah BONUS..jangan nak kencing la kalo korang tak hepi bila dapat buffered earning ni kan. Makin bersemangat lagi nak hupdate blog ada la kan. tol x?? Apa-apa pun terima kasih daun keladi untuk Nuffnang dan Maxis, nanti-nanti sila bagi lagi ye..


Menarik gak kan bila topup, dapat KFC free. Dah la topup tu leh guna wat bergayut, dapat lak makan KFC sambil bergayut. Tak ke berbaloi & berpekdah sket. Ni tak, asik bergayut makan kacang kuda jer, sekali skala best gak kalo dapat bergayut sambil makan ayam KFC. Baru kless...nak tao lebih lanjut, jom TERJAH SINI!!! 

Opss..ada yang cakap, apa ni jmr, ni bukan bonus namanya! Oh ya, bagi aku, ni kira satu bonus la kan coz dah lama aku tak dpt, tetiba dpt lak dekat2 nak raya ni. Syukur alhamdulillah kan. Jangan cakap bonus tu tunggu nak dapat duit berkepuk2 jer. Sekeh gak pala tu kang!

Oh ya, ada lagi satu bonus utk aku gak..pe lagi kalo bukan tiket wayang free, tapi bukan utk hari raya esok la, tp minggu depan. Kompom aku sendiri yang pergi kali nih, coz dah 2,3 kali cancel invi drp Nuffnang, lagi pon Khamis tu kan cuti-cuti 1Malaysia. agak-agak best tak citer THE AMERICAN tu?

4 comments:

lionteen said...

teringin pulak la nk mkn kfc tfk iklan kfc tu..hehe

NuNu EeRa said...

yey.. ade tiket wayang utk raye la..suke..;)

mamai said...

wah boleh dapat duit raya lebuih nie

relevan said...

Selamat hari raya JMR..